Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Videós, mozgóképes topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- NVIDIA® driverek topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenki!
Lecseréltem a GF 1030-as kártyámat egy Radeon R7 260X-re - utóbbin van DP, így ki tudom használni a 100Hz-es a monitorom képességeit (a 1030-ason csak HDMI volt, ami 85Hz-et tud csak).
A kártyacsere óta a Chrome fura lett, görgetés közben láthatóan akadozik a felület, illetve a YouTube videók teljes képernyős módban kb 10 FPS-sel mennek. Ha kilépek a teljes képernyős módból, akkor folyamatos. Néztem GPU-Z-vel, de 1-2%-on megy csak a videokártya.
Ami fura, hogy Firefox alatt minden folyamatos, és a GPU-Z szerint ezzel a böngészővel sokkal intenzívebben számol a VGA.
Chrome alatt megpróbáltam kikapcsolt hardvergyorsítással is, de nem változott semmi.
Van ötletetek? Driverek, minden friss.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Napelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Jövedelem
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest