- Egér probléma
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
Üdv!
Google Chrome: Verzió: 131.0.6778.86
Olyan észrevételem/próblémám van, hogy emailben kapok levelet egy adott oldalról, a levelet megnyitom, a benne található linkre rá megyek, és az adott oldal betölt, bejeletkezve, és a linken található tartalom olvasható/nézhető.
Ha az adott oldalra megyek közvetlen, a böngészőben, akkor nem vagyok bejelentkezve kéri a nick/pw -t. Be írom, ok minden. A gondom az, hogy cseréltem jelszót. (kedv, türelem, idő mellett áttnéztem mit használok, mint nem, régi jelszavakat felfrissítettem) Most ha emailba kapok levelet, és ott a linkre megyek rá, akkor az oldal hibára fut, az az ki írja rossz nick/pw, próbáljam újra. Közben ha felnézek a jobb sarokba, látom az oldalon, hogy de, pedig be vagyok jelentkezve, ott írja nevem, stb... :/ Ennek ellenére az emailba kapott linkről megnyitva nem vagyok belépve hibát kapok.
Böngészőben az előzményeket töröltem. Az adott oldal nick+pw mentést töröltem. Gépet újra indítottam, böngészőt újra indítottam, és sajnos most is hibára fut, ha emailból nyitom meg, közvetlen linkről az oldalt. :/
Ezt hogy kell orvosolni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest