-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
tylerddd
üzenetére
Lényegtelen, hogy elolvastad-e, tanulj meg fogalmazni, és akkor majd MINDENKI érteni fogja.
Igaz, anélkül, hogy a felszínt kapargatnám, már látszik, honnan nézed a világot, megint olyat állítasz, ami nem igaz, nem biztos, hogy mások megértették, sokszáz olvasóból kettő választ kaptál, ami a te értelmezésed szerint jó választ, mások válaszra se méltattak, én viccnek szántam, amire megsértődtél, és még neked állt feljebb.
De mostmár látom, elég keményen benne vagy ebben az értelmezési- helyzetfelismerési problémában, minden bizonnyal ezzel függ össze, hogy képtelen vagy egy kerek, érthető mondatot megírni önállóan...
Sebaj, nem lehet mindenki tökéletes, azért én szurkol9ok neked, hogy legközelebb összejöjjön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest