- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
csabyka666 #32148 üzenetére
Szia, Firefox-ra elég ha a about:settings részben beírod hogy "zoom" és ahol a sok szám van a az a nagyítás rész és oda beírod amit szeretnél.
Amit linkeltél az jó amúgy FF-re vagy zoom for firefox vagy valami hasonló néven fut.Google-re nem tudom nekem a fix 140%-os a jó és ugye az alap opció a 125 majd utána a 150% és nekem ugye köztes érték kellene de Chrome-ra nem nagyon találtam megfelelőt nem egyszer csinál olyat, hogy kattintok az oldalra és még kis méretben indul majd utána vált át nagy méretbe nem értem.
Amúgy ZOOM PAGE WE van chrome-ra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged