Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Chromecast topic
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubee82
őstag
Sziasztok,
Amikor egy-egy uj oldalt latogatok (foleg olyat, ahol nyelvet lehet valasztani), valamiert mindig a magyar lesz alapertelmezett mar egy jo ideje. Szeretnem, ha az alapertelmezett angol lenne. Mar probaltam belemaszni a Google accountom melysegeibe (incl. Chrome) es ahol ilyen lehetoseg volt, ott mindig angolra allitottam (pl kereses regioja is). Ennek ellenere meg mindig forditgat keres nelkul es nem tudok rajonni honnan veszi az infot hogy magyar nyelvre lenne szuksegem (Angliaban elek egyebkent, ezert sem ertem). Ha jol emlekszem volt valakinek itt hasonlo problemaja, de a forditottja az enyemnek (magyart angolra allit).
Van valakinek otlete, hol keressem az opciot ennek kikuszobolesere? Lehet valami felett atsiklottam, ami evidens lehet.
A Windows is angol amugy, ahogy szinte minden egyeb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest