- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Ez a legújabb trunk build: [link]
Ez a legújabb 'all tests pass' build: [link]Ez pedig a fejlesztés menete: [link]
Minden esetben a .zip-et bontsd ki és futtasd, a mini installer csak tesztelésre van, azt ne telepítsd!
A blog.hu-s link már nem megy, mert a blog megszűnt az Blog.hu túlbuzgó adminja és egy nyálverő amcsi jóvoltából, aki akkora sötétség, hogy szerinte, mert én felhasználtam az ő fórumon belinkelt imageshack-es (vagy nem tudom már milyen) screenshotját, azzal az ő szerverének a sávszélességét terhelem. Sőt, egy az egyben plágium az egész. Az, hogy lefordítottam magyarra, az nem számít.
De szar lehet szegénynek, ha övé az imageshack szervere.
Nem volt elég a gyökérnek, hogy forrásként megjelöltem az oldalát. Az admin meg szó nélkül letiltotta a blogot, és csak "Ha majd leveszitek a tiltott tartalmakat, visszateszem." sokatmondó mondattal küldött egy mailt, azt nem részletezte, hogy most mi baja, szóval gondolkozhattam egy sort, hogy ugyan a javascriptes bookmarkletek tiltottak-e, vagy az iframe-be ágyazott Chromium aktuális verziószám...
Szóval így törölve lett a blog, úgysem volt annyira olvasott, hogy érdemes lett volna folytatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Tartarus V2 Chroma Gaming Keypad
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De szar lehet szegénynek, ha övé az imageshack szervere.
Nem volt elég a gyökérnek, hogy forrásként megjelöltem az oldalát. Az admin meg szó nélkül letiltotta a blogot, és csak "Ha majd leveszitek a tiltott tartalmakat, visszateszem." sokatmondó mondattal küldött egy mailt, azt nem részletezte, hogy most mi baja, szóval gondolkozhattam egy sort, hogy ugyan a javascriptes bookmarkletek tiltottak-e, vagy az iframe-be ágyazott Chromium aktuális verziószám...