Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
PROHARDVER! témák
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Az előbb csináltam egy elég nagy baromságot, és sajnos nem tudom, hogy visszaállítható-e valahogyan. Újratelepítettem a Windows-t ma este, első dolgom volt feldobni a Chrome-ot. Bejelentkeztem, de semmit nem szinkronizált. Volt ott valami opció, amivel töröltem minden eddig szinkronizált adatot. Telefonon úgy tűnik, hogy még megvan minden. Megoldható valahogy, hogy visszaállítsam az elveszett dolgokat, vagy bukó minden?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest