Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
Sziasztok..
Van egy érdekes dolog ami kisebb problémát okoz nekem..vagy is nem csak nekem..
Online játékot játszom Chrome alatt.. normál esetben ha nincs verseny akkor nincs gond.. de minden órában van verseny és ezekben többnyire nem jön össze a befutás SERVER ERROR hiba miatt!
Persze oda vissza lepróbáltuk már és csak chorme alatt van ez a hiba!
Verseny előtt az újra indítás sem segít vagy van hiba vagy nincs..tehát random..!
Az online játékot két féle képen lehet játszani..vagy Adobe Flash vagy Html alatt.. A hiba Chorme+ Adobe Flash alatt van csak! Ezt is lepróbáltuk oda vissza!Ebből a körből hogy tudom kizárni hogy nem a Chome a hibás..? ill. mit lehet tenni vagy hogy lehet kiszűrni hogy a Chome van e valami hiba...?!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest