Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovviktor
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy egy oldalról szeretnék letölteni videót, de úgy, hogy a felirat is lejöjjön. Vagy úgy is jó lenne, ha külön csak a felirat jönne le és külön a videó. Nem youtube lenne az oldal, hanem egy programnak a tanító videói a program weboldalán. (Nem nagyon értek hozzá, de ezek szerintem beágyazott videók.) A videókat amikor elindítom, be lehet kapcsolni nekik az angol nyelvű feliratot és ezek lennének a fontosak, mert ha le tudnám szedni, akkor felirat szerkesztőben lefordítgatnám magamnak... A programhoz a Chrome-ot ajánlják, ezért gondoltam, hogy hátha van valami olyan bővítménye, amivel a felirat is kiszedhető a weboldalról és letölthető (a videót már sikerült letöltenem). Tudna valaki segíteni, hogy lehetne ezt megoldani??
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest