Hirdetés
- OLED TV topic
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Autós kamerák
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Valamelyik Chrome kiegészítő átirányít a Systemrtb.com oldalra és onnan irányít tovább.
Nem tudja valaki, melyik lehet ez a sokból? Hogyan lehetne ezt kideríteni? (Anélkül, hogy egyesével leszedném őket?)
FVD Speed Dial-ra gyanakszom, de azt (is) szeretem, nem szívesen szedném le.
esetleg ha van valami alternatívája... -
zeee
senior tag
Valaki tudnak segíteni megtrükközni a böngészőt hogy ne akadjanak a 4k videok youtube-on? A hardveres gyorsítást próbáltam ki-be kapcsolva de mindegy neki, az előzményeket is töröltem. A chrome verziója is a legfrisebb. Hülyét kapok esküszöm. A win 10-es Edge böngésző csont nélkül megeszi a 4k videókat youtube-on, beletekergetve is csak 0.5 s gondolkozik és megy tovább röccenésmentesen.
-
tknof1871
őstag
Üdv! Van egy Google táblázatom 12 munkalappal. Mindegyik munkalap ugyananazon oszlopában de eltérő sorában egy cellában egy számtani művelet eredménye. Hogyan lehet ezeket az eredményeket egy 13. munkalapon 12 cellába másolni?
Egyébként arról van szó, hogy a kiadásaim (kategóriákba/oszlopokba csoportosítva) és a bevételeim (kategóriákba/oszlopokba csoportosítva) minden hónapban egy külön munkalapon jegyzem fel. A hó végén összesítem egy külön oszlop hó végi cellájában (ezért változik melyik sorba fog esni a cella) az összes kiadást, egy másik oszlop hó végi cellájában az összes bevételt, egy harmadik oszlop hó végi cellájában a kettő különbségét.
-
törölt tag
válasz
tellurian.d #26978 üzenetére
nekem talán a hardveres gyorsítás kikapcsolása úgy néz ki megoldotta a fekete négyzetek problémát
-
nak0n
aktív tag
Üdv!
A problémám a következő. Eurosport adását böngészőből nézem, eurosportplayer.com oldalról. Tegnapelőttig minden rendben is működött, tegnap óta azonban egy ilyen hibaüzenetet kapok, ha megpróbálom betölteni az oldalt:
You don't have permission to access "http://www.eurosportplayer.com/" on this server.
Az előfizetésem az oldalhoz érvényes, XBox és android appból tudom nézni az adást. Írtam az eurosportnak, szerintük náluk minden rendben van, csináljak cache törlést, amit amúgy is megcsináltam és ugyanaz maradt a helyzet. Minden más weboldal rendben bejön, csak itt kapom ezt az üzenetet, és ugyanezt kaptam akkor is, amikor letöltöttem Firefoxot, hogy megnézzem, ott esetleg rendben van-e.
Valakinek valami ötlete? -
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Másnál is ilyen a Chrome-al a facebook?
Olyan szinten lassú lett a facebook a mai nap, hogy az hihetetlen, görgetek lefelé/felfelé szaggat, nem tölt be semmit a chat-en belül, mitől lehet ez?
Tegnap még semmi hasonlót nem tapasztalatam.
A többi általános weboldalak, mint maga a prohardver pl. vagy youtube, stb tökéletesen mennek. -
kovviktor
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy egy oldalról szeretnék letölteni videót, de úgy, hogy a felirat is lejöjjön. Vagy úgy is jó lenne, ha külön csak a felirat jönne le és külön a videó. Nem youtube lenne az oldal, hanem egy programnak a tanító videói a program weboldalán. (Nem nagyon értek hozzá, de ezek szerintem beágyazott videók.) A videókat amikor elindítom, be lehet kapcsolni nekik az angol nyelvű feliratot és ezek lennének a fontosak, mert ha le tudnám szedni, akkor felirat szerkesztőben lefordítgatnám magamnak... A programhoz a Chrome-ot ajánlják, ezért gondoltam, hogy hátha van valami olyan bővítménye, amivel a felirat is kiszedhető a weboldalról és letölthető (a videót már sikerült letöltenem). Tudna valaki segíteni, hogy lehetne ezt megoldani??
-
Dolphine
addikt
válasz
DeathAdder #26900 üzenetére
Szia!
Nálam semmilyen beágyazott videót nem indít el! Tölt, körözik, de el nem indul! Viszont, ha közvetlenül nyitom meg, akkor semmi baja (pl. youtube!)
-
Toth_Jani
őstag
válasz
tellurian.d #26986 üzenetére
Azért érdekes hogy ezek a fekete kockák szinte csak itt a prohardver.hu oldalain jelennek meg, bár ma raktam egy új kártyát a gépbe és ma még nem volt ilyen probléma.
Nem lehet hogy az oldalon is van valami hibás kód? -
tellurian.d
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget! A hw-gyorsítás kikapcsolásával kezdem.Ha nem segít, jöhet a régebbi chrome.
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Elétünt a böngészősávból a forditó ikonja, hogy tudom előcsalogatni?
Köszönöm -
Sonja
nagyúr
válasz
Linux alatt is ilyen, ha a hw-es gyorsítás be van kapcsolva. Chromium bug állítólag (azt már nem tudom, hogy milyen hw-en jön elő), de hogy ez lesz-e valamikor javítva?!
-
bali66
tag
válasz
Szia.
Nekem is ilyen a legújabbal.Valószínűleg bug. Kapcsold ki a hardveres gyorsítást, vagy vissza az egyel régebbi chrome-t.
-
Mostanában asztalin hetente egyszer kijelentkezik a Chrome-om minden bejelentkezett helyemről. Ahonnan töröltem a cookie-kat onnan is. Mi lehet a gond?
-
tellurian.d
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Előjött egy olyan probléma amivel nem tudok mit kezdeni. Böngészés közben fekete négyzetek bukkannak fel amelyek eltakarják a weboldal egyes részeit. Frissen telepített win10 64 bit, és a driverek is- többek között a grafikus driver is- a legújabb verzióra lett frissítve. Képen csatolom a problémát. Avast nem talált semmit.
Egyelőre csak Chrome alatt jött elő ez a probléma, de nem akarok más böngészőre váltani sok szempont miatt.
Előre is köszönöm a segítséget! -
YASKATIR
senior tag
Azt hol lehet beallitani, hogy a chrome ne engedje bezarni magat addig amig tobb mint 1 tab van nyitva, vagy epp megy egy video? Hihetetlen idegesito, amikor neha veletlenul bezarom a chrome-os es 5-6 nyitott tab megy a levesbe. Az Edge / firefox / opera / vivaldi mind ker megerositest ilyenkor, a Chrome miert nem?
Erre gondolok:
-
Ryder62
őstag
Hali,
A mobil böngésző a google kereső alá berak gyors indító ikonokat - olyan könyvjelző féléket.
Én nem tudok kirakni oda oldalakat? Random teszi ki őket.A másik, hogy híreket, cikkeket jelenít meg a google kezdő lapon. Ezt nem lehet valahol letiltani?
-
hcs57
addikt
Nemrég a böngésző jobb felső sarkában a kis csillag mellett volt egy lehetőség, ha a kis gombot megnyomtam, akkor az idegen oldalt lefordította, sőt néha maga kínálta fel a fordítást... na ez most eltűnt. Hova lett?
-
Cs1csó
titán
válasz
Kelvin #26965 üzenetére
A chrome áruházban most volt nemrég egy nagy szanálás ennek esett áldozatul ez is, valahol írtak erről cikket is de nem találtam. Biztonsági problémák miatt volt a legtöbb törlés ha jól tudom számos adatot tovább értékesítettek a felhasználókról stb.
Csak akad még egyéb ilyen célra használható alkalmazás keresgélj, az sem kizárt ha módosítanak az adatvédelmen, adatkezelésen újra elérhető lesz.
Amúgy konkrétan jelenleg is elérhető 2 video downloader professional és egy 1 (nagyon kreatívan) video downloader pro néven futó program. -
Kelvin
őstag
Azt lehet tudni valahonnan, hogy a Chrome áruházban miért tiltották le az adott kiegészítőt?
Video Downloader professional
Vajon biztonsági vagy egyéb felhasználókat nem érdeklő okból? -
válasz
Gubek-Einste #26958 üzenetére
Mint ahogy jeleztem is pár hozzászólással feljebb, nálam is hasonló problémák jöttek elő. Most visszaraktam az eggyel korábbi verziót, és minden normális újra, szóval tényleg a CCleaner volt a ludas.
-
-
SP4C3
veterán
válasz
Gubek-Einste #26958 üzenetére
5.40.6411 x64, tökéletes...
-
kjani18
őstag
Hali!
Eltünt a chromomból az automatikus fordítás. Hol keressem???
Előre is köszi! -
SP4C3
veterán
-
Üdv!
Egy semmiből jött, idegesítő probléma megoldásához kellene segítség. Egy-két napja, ha megnyitom a Chromeot, a következő hibaüzenetet kapom:
Ilyenkor, ha be vagyok jelentkezve, újra kell indítanom a szinkronizálást, mert ott is megjelenik egy hibaüzenet, de ha kijelentkezve lépek be, akkor is ez a hibaüzenet fogad. Ilyenkor minden eseteben, be kell állítgatnom újra egy-két dolgot, mint pl. az oldalak nagyítása. Már többször letakarítottam a Chromeot, Revo Uninstallerrel, a visszamaradt üres mappákat is töröltem manuálisan, plusz még CCleaner, és WiseCare 365 , és annak a Cleanere, tehát elvileg minden ki lett gyomlálva. Ennek ellenére, az újratelepítések után újra itt van a probléma, és kellene rá valami megoldás, már ha létezik egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest