Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Micro Four Thirds
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sleed
aktív tag
Sziasztok,
ma probaltam megnyitni a bongeszot és nem jelent meg az ablak. (Masik virtualis asztalon sincs.)
Feladatkezeloben 10 db Chrome-os process latszik, ha kinyirom oket akkor egy pillanatra megjelennek jobbra a felugro ablakok amik akkor szoktak amikor egy bovitmeny frissul.Gondoltam hogy valamelyik bovitmenyem szorakozik, ugyhogy megprobaltam a '--disable-extensions' argumentummal futtatni, igy csak 5 process-t latok, de az ablak tovabbra sem jelenik meg.
Ujratelepites nem oldotta meg a dolgot (mondjuk a bovitmenyes ablakok ez utan is felugrottak, pedig a szuz chromenak nem kene hogy betoltse - van valami fajl amit meg torolnom kene uninstall utan?).
Valakinek van valami otlete esetleg?
Koszi,
TamasSzerk.: Megoldodott, ahhoz hogy ujra be kelljen jelentkezni es ne toltson be mindent, uninstallnal be kell pipalni a 'bongeszesi elozmenyek torlese' gombot. Hat nem egeszen csak ezt csinalja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest