Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
jamijami
csendes tag
Én a kezdetek óta használom a Chrome-ot, de 1 hete bedöglött. Bármilyen oldalt nyitok meg, mindig csak egy kék oldalt hoz be közepén azzal a szöveggel (kb.), hogy:
A manóba a böngésző nem tudja megjeleníteni az oldalt, próbáljon újrabetölteni vagy megnyitni egy másik weboldalt.
Megtettem, de továbbra sem jó, sőt le is töröltem, majd a hozzá tartozó fájlokat is manuálisan, amik a google mappában voltak, vírust is írtottam, de nem hajlandó egy oldalt sem behozni. Szeretném a Chrome-ot tovább használni, ezért is kérek segítséget, hátha valaki tudja a megoldást. (Itt most nem a német változatra gondolok.) Esetleg valaki tud egy email címet vagy más fórumot, ahol tudnak segíteni? Szükségem van a Chrome-ra.

Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest