Hirdetés
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Párban a járnak a 100 gigabites hálózati portok a QNAP újdonságán
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Szerintem sehogy nem lehet. Az a leggyakrabban használt oldalakat rakja sorrendbe.
Nézegettem a fájlokat, hátha lehet szövegszerkesztővel birizgálni, de nem találtam olyat.Amúgy a fülkezeléssel mi a baj? A leghatékonyabbak a jobbra záródó fülek, már az Opera is bevezette a 9.5-től (bár ott még a régi maradt az alapértelmezett).
magától megtanulta, hogy ez elé a cím elé kell a www. a maxthon erre nem képes.
Ez sem utolsó szempont.
Amúgy szvsz elég szomorú, hogy 2008-ban még mindig van olyan oldal, ahova kell a www. előtag. Ha meg be van kapcsolva a böngészőkiegészítés, azzal lassul a betöltődés (már amelyik böngészőben be lehet).
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest