Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boost3er
tag
válasz
üzenetére
Most letöltöttem, hogy kipróbáljam FF sem hozza be az oldalt, annyi különbség, hogy folyamatosan tölt nem ír ki semmi hiba üzenetet, de nem tölti be. Kipróbálom majd egy másik interneten, de én is inkább arra gyanakszom, hogy ezen a gépen lehet valami baj, csak az a baj hogy pont a laptopot használom állandóan és csak ezért nem kapcsolnám be az asztali gépet. Illetve nem értem, hogy egyik napról a másikra(ugyan nem ma történt csak eddig nem foglalkoztam vele) miért romlik el.
Szerk:
Közben kiírta FF, hogy biztonságos kapcsolat sikertelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest