Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
Nekem is 2 napja frissült a legfrissebb verzióra a chrome és azóta észrevehetően megnőtt azon webhelyek száma amit nem nyit meg, mert nekem is azt írja, hogy "Az Ön kapcsolata nem privát".
Olyan népszerű és biztonságos oldalon, mint pl az állami webkincstár.. de volt hogy a wikipédiára is ezt írta.
Nem lehetne ezt egyszer s mindenkorra ki írtani a chrome-ból, s hozzon be minden honlapot, ha biztonságos, ha nem, ha van privát kapcsolatom, ha nem..? Mert kedvenc böngészőm, de kritikán aluli, hogy több honlap csak ezzel a böngészővel nem jön be, minden mással igen.
Aweriot kolléga linkelt egy angol honlapot, abból azt tudom ,hogy a rendszer időm az másodpercre pontos, és a chrome a legfrissebb(sőt a frissítés óta nem jó több honlap), a többihez meg nem értek amit ír.., mit lehet még tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- foobar2000
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Battlefield 6
- OLED TV - Mélyvíz
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bioshock 2 Special Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest