- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
Nekem is 2 napja frissült a legfrissebb verzióra a chrome és azóta észrevehetően megnőtt azon webhelyek száma amit nem nyit meg, mert nekem is azt írja, hogy "Az Ön kapcsolata nem privát".
Olyan népszerű és biztonságos oldalon, mint pl az állami webkincstár.. de volt hogy a wikipédiára is ezt írta.
Nem lehetne ezt egyszer s mindenkorra ki írtani a chrome-ból, s hozzon be minden honlapot, ha biztonságos, ha nem, ha van privát kapcsolatom, ha nem..? Mert kedvenc böngészőm, de kritikán aluli, hogy több honlap csak ezzel a böngészővel nem jön be, minden mással igen.
Aweriot kolléga linkelt egy angol honlapot, abból azt tudom ,hogy a rendszer időm az másodpercre pontos, és a chrome a legfrissebb(sőt a frissítés óta nem jó több honlap), a többihez meg nem értek amit ír.., mit lehet még tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest