Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Nem tudom pontosan melyik topikba való kérdésem, de mivel a Chrome nem képes csak a kapcsolódásra, így itt kezdem.
Ma, 4G-s lefedettségű helyen, mobil interneten akartam keresni valamit a Chrome-ban. Hibaüzenetet kaptam, hogy a Google visszautasította a csatlakozást. Próbából megnéztem a Mobilarénát és ott is ugyanaz várt.

Mivel pont tegnap volt az adatforgalmi forduló napom, így 500MB-tal a tarsolyomban nem a szolgáltató sebességkorlátozása okozhatta ezt a jelenséget. Amit igazol az is, hogy normálisan működött mind a fb., mind a Google Play, ahonnan a Firefoxot letöltöttem és amivel meg tudtam nézni a keresett dolgot. Fura, hogy wi-firől rendesen működik a Chrome is. De itthon is kipróbálva, szintén 4G-n, ugyanazt produkálja.
Megnéztem az internet jogosultságot, mind wi-fi, mind mobil internet engedélyezve van.Mi lehet a gond?
Mi lehet elállítva?
Ha itt nem tudtok választ adni, szerintetek melyik topikban érdeklődjek?G8, 6.0-ás androiddal.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi hangfal építés
- Hővezető paszták
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anime filmek és sorozatok
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Autós topik
- Warhammer 40.000
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest