Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Nem tudom pontosan melyik topikba való kérdésem, de mivel a Chrome nem képes csak a kapcsolódásra, így itt kezdem.
Ma, 4G-s lefedettségű helyen, mobil interneten akartam keresni valamit a Chrome-ban. Hibaüzenetet kaptam, hogy a Google visszautasította a csatlakozást. Próbából megnéztem a Mobilarénát és ott is ugyanaz várt.

Mivel pont tegnap volt az adatforgalmi forduló napom, így 500MB-tal a tarsolyomban nem a szolgáltató sebességkorlátozása okozhatta ezt a jelenséget. Amit igazol az is, hogy normálisan működött mind a fb., mind a Google Play, ahonnan a Firefoxot letöltöttem és amivel meg tudtam nézni a keresett dolgot. Fura, hogy wi-firől rendesen működik a Chrome is. De itthon is kipróbálva, szintén 4G-n, ugyanazt produkálja.
Megnéztem az internet jogosultságot, mind wi-fi, mind mobil internet engedélyezve van.Mi lehet a gond?
Mi lehet elállítva?
Ha itt nem tudtok választ adni, szerintetek melyik topikban érdeklődjek?G8, 6.0-ás androiddal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC játékok egyben
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest