Hirdetés
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Nem tudom pontosan melyik topikba való kérdésem, de mivel a Chrome nem képes csak a kapcsolódásra, így itt kezdem.
Ma, 4G-s lefedettségű helyen, mobil interneten akartam keresni valamit a Chrome-ban. Hibaüzenetet kaptam, hogy a Google visszautasította a csatlakozást. Próbából megnéztem a Mobilarénát és ott is ugyanaz várt.

Mivel pont tegnap volt az adatforgalmi forduló napom, így 500MB-tal a tarsolyomban nem a szolgáltató sebességkorlátozása okozhatta ezt a jelenséget. Amit igazol az is, hogy normálisan működött mind a fb., mind a Google Play, ahonnan a Firefoxot letöltöttem és amivel meg tudtam nézni a keresett dolgot. Fura, hogy wi-firől rendesen működik a Chrome is. De itthon is kipróbálva, szintén 4G-n, ugyanazt produkálja.
Megnéztem az internet jogosultságot, mind wi-fi, mind mobil internet engedélyezve van.Mi lehet a gond?
Mi lehet elállítva?
Ha itt nem tudtok választ adni, szerintetek melyik topikban érdeklődjek?G8, 6.0-ás androiddal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest