Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Üdv,
Feltelepítettem a 64 bittes chrome-ot, (habár nekem az első indulás ugyan olyan lassú, azt leszámítva pedig eddig sem volt vele gondom) de a lényeg az hogy erre már nem találtam a store-ban yahoo mail notifiert.
A régin az x-notifier használtam ami remek volt, mindent be lehetett állítani, most valami kínai szutykot vagyok kénytelen használni amin semmit nem lehet állítani, és rendkívül ideegesítő hogy minden frissítésnél csipog amg meg nem nézem a leveleimet.
Nem tud valaki bármilyen más lehetőségről, hogy miképp tudnék értesülni a yahoos leveleim érkezéséről x64 es chrome alatt?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest