Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik
- OLED TV topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipó
őstag
Rájöttem miért vacakolt nálam a 33-as chrome, holott előtte jó volt. Címkereső hol működött hol nem, némelyik weblapot nem nyitotta meg, nem tudtam szinkronizálni, bejelentkezni. Feltettem az operát, jó volt, föltettem a chromiumot, a fele gond megoldódott, a fele maradt, feltettem egy régi offline chromot, minden jó volt (ezután frissítettem rá a 33-ra, így legalább már a bejelentkezés, könyvjelzők megvoltak, de egyes oldalak még így sem mentek). Nyilván gondoltam a tűzfalra, vírusirtóra, de ezeket egyszerre letiltva is ugyanez maradt. Kipróbáltam csökkentett módban, minden remek lett. Ezután legyalultam az eset smart security 5-öt és feltettem a 7-et és megoldódott minden bajom. Mivel teljesen letiltva is gondom volt az 5-el, így arra gondolok, hogy valami szoftveres ütközés lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest