Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
sziasztok.
olyan kerdesem lenne hogy eddig google chromehoz hasznaltam bovitmenyeket gmail notifiert google translate-t gtplanet-es bovitmenyt. eddig ezek meg is jelentek a jobb felso sarokban (a 3 vizszintes vonal mellett) de nemreg reinstall volt a gepemen es mostmar csak a gmail notifiert teszi oda a tobbit meg ara az oldalra ahol a store stb van. azert nem jo igy mer eddig ha egy weboldal mondjuk angolul volt csak ranyomtam translate gombra szepen leforditotta de most nem tudom. tudom hogy van meg eddig is volt beepitett fordito a chromeba de az meg rohadtul idegesit hogy minden oldalnal feljon... van valami megoldas vagy vmi uj frissites miatt nem elerheto a regi formaban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest