Hirdetés
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Igen, ez a legnagyobb probléma és egyszerűen nevetségesnek tartom (nem csak én), hogy létezhet 2013-ban olyan böngésző ami erre sem képes. Ez még az IE6-ban is alapfunkció volt. (De szerintem még az IE5-ben vagy az IE4-ben is).
A letöltések mappa azért van, hogy rendezetten, strukturáltan tároljam azon letöltéseimet, amikről még nem döntöttem el, hogy meddig lesz rá szükségem, egyáltalán lesz-e vagy törlöm. Nem azért, hogy oda okádja be a böngésző a .torrent fájloktól kezdve a mindenféle dokumentumokon át mindent. Még azokat a szöveges fájlokat(!) vagy képfájlokat(!) is, amiket csak amiatt képtelen megnyitni, mert a .htaccess máshogyan van konfigurálva és nincs lehetőségem MIME type-ot szerkeszteni.
Értem én, hogy minimalizmus, de arra egyszerűen nincs mentség, hogy még egy profilban lévő megfelelő fájlt szerkesztve sem enged egy szoftver ilyen jellegű konfigurációkat. Azt én butaböngészőnek hívom, nem minimalistának és letisztultnak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Gurulunk, WAZE?!
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asztalos klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest