Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
mi történik mostanában a chrome-al?
kezdeném azzal, hogy időnként letörlöm (előzményekkel, könyvjelzőkkel együtt), majd 0-ról rakom újra, tehát nem egy beragadt chrome-ot használok.
rendszeresen előfordul, hogy elindítom a youtube-ot, és nincs hang, fel-le tekerem semmi, elindítok egy másikat annál sincs, majd hirtelen lesz hang. az is ismerős, hogy akadozva indul el a videó, a notimmal semmi gond mert simán viszi az 1080p-t, de időnként 720-nál is akadozva indul el. szokott lenni olyan is, hogy lefagy egy ablak, majd várok, és fél perc után összeomlás nélkül folytatódik. eddig azt hittem ez csak a firefox-nál van, de ott a 18-as alatt semmi hasonló nem jön elő.
kérdem én, mi történt a chrome-al? pár napja már írtam itt a 'seach' nevű keresések lementésére vonatkozó nem tetszésemről, és mivel nem reagált senki, úgy gondolom, erre sincs megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest