Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákinard
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom találkoztatok-e már ilyen problémával, de nekem az alábbi adódott:
Használom a Chromeot, megnyitok több lapot. Ha visszamegyek egy másik lapra akkor random módon, "befagy", ami abban nyilvánul meg, hogy lehet bármire kattintani, az "alatta" megnyílik, de az oldal képe marad. Nem lehet lefelé sem görgetni.
Vagy másik változat: hagy kattintani, bejön láthatóan az új oldal, majd vissza is ugrik. És hiába gépelek be új címet fent, nem megy. Csak a lap bezárása majd újbóli megnyitása javítja.
Ezt a régi laptopon nem csinálta, csak ezen az újon (N5110 dell). Az az igazság, hogy ez még csak "játszós" windows amin próbálgatom a drivereket, meg a W7 kezelését (most tértem át XP-ről) de hamarosan szeretnék egy tiszta lappal indított windowst, amin jó lenne, ha a chrome működne, mert így nulla szegény
1 már újratelepítettem, de nem oldotta meg a gondomat...Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest