- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Modding és elektronikai kérdések
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Nem azt mondtam hogy rossz, de Alukard fent is leírta hogy elsősorban WiFi hotspot szerű megosztást szeretne, mert ilyen eszközökkel szeretné használni. Nyílván ezt ezzel a programmal nem lehet.
Egyébként sajnos én is azt látom amit írsz. A szolgáltatói érdekek (és ide én a Google -t is belesorolnám) miatt van az hogy némely dolgokat szánt szándékkal kihagynak egy rendszerből. Hála az égnek most a Symbian is megnyílik a közönség előtt, reméljük ezek konkurens fejlődése majd hozza magával a kényszert hogy az ilyen gyérebb szolgáltatások is bekerüljenek pl. az Android -ba.
Egyébként az Android 85k -s áránál nincs már valami egyéb olcsóbb alternatíva? Én egyelőre csak a Samsung i7500 -ról tudok, ami talán már kapható, mondjuk hazai mobil oldalt még nem láttam hogy letesztelte volna.
Aktív témák
- Dell Vostro 3510 /i7-1165G7/MX350/16GB/256GB M.2/1TB HDD/WIN11/Jó akku/Játékra is! Számlával!
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest