- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Lord Dragon #6 üzenetére
A linktel cikk alapján kéeszült a topicban már linkelt magyar nyelvű írás. Ez már eléggé szakcucc.
Azon én is gondolkoztam, hogy állítani kell-e, de ahogy nézegettem külföldi fórumokon a próbálkozásokat (mondjuk nem néztem, hogy ki mivel próbálkozott), mindenki megpiszkálta mind a 4-et.
Kárt nem hiszem, hogy tudsz benne tenni ezzel, mert annyit próbálkoztam már, hogy akkor én már rég leégettem volna.
Sajnos azt kell mondjam a rammal kapcsolatban, hogy atomstabil eredményt én is csak 1800:1800-on tudtam elérni. Ergo 450-es FSB, így stabil a prockó, és a memó is. Ez volt a Q9300 + Diablo és most a Q9550 + G. Skill párossal is. Mindössze annyiban különbözik a dolog, hogy a szorzó miatt most 500Mhz-el magasabb órajelen jár a proci. (Mivel taccsra tettem a G.Skill-et, most jön az újabb kanyar egy CellShock-al).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest