- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
Én ezt egy szóval se mondtam hogy 30kilós rackes csöves marshall végfokot vigyen bárki koncertre. Hol írtam ilyet?
Írtam hogy mennyi a súlya, meg hogy miért(volt benne anyag rendesen), csak érdekesség, nekem otthonra ez bőven elég, nem azért vettem hogy hurcoljam bárhova, van ennél könnyebb fullcsöves fejem is, azt viszem. A WET-DRY-WET rendszer csak itthonra lesz.
Ilyen lehetőség is van, a rengeteg basic NAM konvertáló pedál helyett, lehet még jobban is fog szólni a végére(mert az origi NAM plugint tudja futtatni), és egy komplett zenekart ki tud szolgálni.
Ahány féle multieffekt, profilozó, annyi hiba lehetőség is lesz, zenekarban nem biztos hogy előny.Én biztos nem fogok most ilyeneket vásárolgatni itthonra, nekem már itt vannak a vasak, csak az effektek miatt vennék majd egy audio interace-t, vagy effekt procit, azt már írtam a múltkor. De eddig még nem vettem semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy ruhás topik
- Lexus, Toyota topik
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest