- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
Moleman, arnyekxxx: köszi, nem tudom, mikor lesz aktuális a Win10, mindenesetre megjegyzem, amiket írtatok.

Funk648:
Leírom, hogy nálam mi és hogyan van beállítva. A probléma alapesetben az, hogy a Win7 valamiért úgy lövi be a vonalbemenetet, hogy jóóóóóó nagy késéssel hallatszik bármi. Ennek kiküszöbölésére az alábbiakat tettem (asszem nem hagytam ki semmit).
1. Playback options
Itt igazából nincs semmi extra, ugorgyunk.
2. Recording options
Na, itt lesz a tuti... Ha jól emlékszem, akkor a probléma forrása a Listen fülön a "Listen to this device", ezt kikapcsolva jó lesz...
3. Realtek HD Audio Manager
Ezt nem tudom, alapból felteszi-e a Windows, én talán külön telepítettem, már a fene se tudja. Ami fontos, hogy itt lehet két "csatornát" ki-be kapcsolgatni a felvételnél. Az 1-est felvételhez (DAW, ASIO kíséretében) használd (2-es némítva), míg gyakorláshoz, youtube-hoz, stb. a 2-est (1-es némítva). Érdemes tudni, hogy a 2-es esetében tulajdonképpen "bypass" mód lesz, vagy direkt monitoring, ha tetszik, azaz ezzel NEM tudod használni pl. a Guitar Rig-et. Engem nem zavar, mert a komplett pedalboard van a PC-re kötve.
Érdekesség: ha Reaper-t használsz DAW-nak, abban van valami WASAPI nevű audio driver, ami egy "kvázi-ASIO", egész alacsony latency-vel, és szól mellette minden más, egy próbát megérhet így is. Felvételre nem biztos, hogy használható a késés miatt, de Guitar Rig, Amplitube meg hasonlók futhatnak a Reaper-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P NVIDIA T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- Xiaomi 14T 5G 256Gb Dual, kártya független, újszerű
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest