Hirdetés
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
98bja
senior tag
Focusrite scarlett solo-t tervezek venni itthoni demózgatásra, cover készítésre. Nagyon dícsérik, és a YT-on a tesztvideók is meggyőztek. Valaki használ itt ilyet? Érdekelne az őszinte véleménye róla.
A mostani, alaplapi hangkártyával is elég jó sound-ok jönnek ki a guitar rig-ből, nem tudom mi lenne egy ilyen kártyával.

-
FockeWulf
tag
Boss Super Chorus CE-1 pedált használ valaki? Mennyit érdemes adni egy használtért?
-
-
kemotox
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Azt már csak be tudod forrasztani. Százas szöget tűzhelyen felmelegíted, nem kell páka sem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Eastman
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Zoli kollégáját kérdezted már? MákosAmp vagy KaosAmp...
-
-
brickm
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Mibaja?
-
consono
nagyúr
Nem, hozni ingyen hozza a GLS, ha "boltból" veszed. Gyakorlatilag 10eHUF fölött mindenhonnan ingyen hoznk mindent... Vissza meg én nem szoktam küldeni dolgokat, kipróbálok szinte mindent vásárlás előtt. Persze Pest közelsége egyszerűbbé teszi a dolgokat, elfogadom, ha valakinek ez szempont.
-
Eastman
addikt
Most akkor mennyi dollárért is? Ezermillió?
-
Kobe
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
HoTone Nano Legavy Heart attavk - 30K most thomannon, van rajta FX loop es return csati, 5wattos
-
törölt tag
Kb. olyan lehet ez a dolog, mint egy jazz koncert, ahol rengeteg az improvizáció. egyesek azt az utat válasszák, mások pedig az előre megírt, és tökéletesre csiszolt módszert. Mindegyik teljesen jó. De legalább két olyan csóka dobál oda-vissza, aki tényleg letett pár dolgot az asztalra, és nem a nótatv mulatós gigasztárjai.
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Frappáns válasz.
-
Kobe
veterán
válasz
consono
üzenetére
Ugyanannyi a szallitas, mint idehaza. Egy normal GLS, stb 2-3K kozott hozza. Meg ha visszaviszik mert megsem, akkor szinten. Vagyis 5-6K t ugyanugy kifizet(het) ed, csak ket reszletben.
Itt annyi, hogy a visszavitelert nem kell fizetned (elore kifizetted a visszautat is).... A 2x annyi probalgatos ismerkedos periodus miatt szerintem boven vallalhato
Meg az sem mindegy, hogy a 30-40K s cucc idehaza mennyi (kb minimum 52-60K kozott)
-
Most jut eszembe, hogy van egy régi Powerstate száz wattos előfokcsöves fejem a pincében, csak javítani kéne
Szerintetek kuka manapság az ilyesmi?Neeeeeeee
[link] -
Kobe
veterán
válasz
consono
üzenetére
szokott lenni kupon ami jo hozzajuk es bevalthato szallitasra is
Ha osszeadom, hogy 84e a cucc, 6e a szallitas es cserebe van 30napos elallas (es emlekeim a visszafutarert sem kell fizetni, ok kuldik), akkor a matek szerint meg mindig megeros
Idehaza 98 a cumo, fizetsz ra 2-3e futardijat, van 14nap elallasod, es a visszakuldest is te fizeted megint a 2-3k t = 104 vs 90K, 14K bol meg jo sok gomboc fagyi kijon)A fenti pelda pl egy yamaha thr10, de hatvanyozottan igaz azoknal a cuccoknal amit nem is lehet idehaza kapni, mert nem forgalmazzak (pl joyo)
Nagyertekunel meg meginkabb megeri az ingyenes szallitas miatt (ossze is lehet allni, konnyen osszejon a difi) -
kemotox
addikt
válasz
Tommyka21
üzenetére
Valamiből meg kell erősödnie magyarisztánnak, ne legyél már ilyen negatív. Tuti a piköpjeid is sorosan vannak kapcsolva a gitárodon
Ránéztem erre a Reverbre, ha jól látom ez nem is egy konkrét bolt, hanem több boltnak a kínálatát lehet böngészni. Rányomtam hirtelen felindulásból egy Joyo Bantampra, és vol 38 eurós postától kezdve 100 eurósig minden. Az mondjuk nem rossz

-
Tommyka21
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Pl.: Marshall DSL5C - van rajta loop...
Sajna kiba drága használtan is...
Max Reverb.com-on nézelődj.
Néha még szállítással együtt is olcsóbb mint az itthoni használt árak.
Itt divat a túlárazás
. -
nap
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ezek szimplán világnézetbeli különbségek.
Blackmore az a fazon, akinél a zene a színpadon történik, ott és akkor.
Satriani, meg az eminens, a stréber, aki otthon megcsinálja a házi feladatát, meg még plussz feladatokat is. Ami Satch kezéből a színpadon kikerül, az már készen van. -
Kobe
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Thomannon 48K korul van ujonnan a joyo
-
-
Berreh
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nagyvonalú gesztus Satriani részéről - bármikor is mondta, most, vagy 20 éve, másrészt ezek szerint Blackmoore nem teljesen hülye, csak tévedett Satriani tehetségét, képességeit illetően.
-
Kobe
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem tom nezted e, de GS en van fenn par orange micro terror, 30-35K kozott
Ha a podhoz keresrl meg cuccot
Bar a joyo alig tobb dragabban, es tuti van rajta returnk kör
-
brickm
őstag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Bármibe be lehet építeni utólag az a helyzet

-
Alexios
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Katana
Viccen kívül amúgy helix-et is tudom, hogy sokan használják a returnből táplálva, nem kell foglalkozni a boss modellezéssel sem, és elég jó a hangerő is ha kell -
NeoPampalini
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
5W-os cuccokon nem nagyon láttam FX loop-ot (az olcsóbbakon tuti nem), de valamit valamiért.

GS-en max. azt tudod tenni, hogy a lap tetején a keresőbe beírod, amit szeretnél, mert a kategórián belüli keresője egy kalap fos lett.

-
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Igazából egy 5W-os csöves kombó lenne jó ami szereti ha return-ből táplálják
Körbenézek!Ez a GSfanatic egy kalap szar, azt kell, hogy mondjam. Eddig csak hírdettem, sose kerestem. Itt bármit értelmesen megtalálni... A másik meg, hogy honnan tudjam mit keressek a sok noname meg drága szar között
-
bigrob
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Egy jó Joyo Bantamp

Még egy páran írjátok le mekkora egy szemét állat vagyok, köszi!

-
NeoPampalini
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Mennyi rá a keret? Mert GS-en 30e Ft-tól lehet találni mind gitárerősítő fejet, mind kombót, amin van FX loop, és nem - annyira - noname cucc. Végfokkal annyi a gond, hogy azok kétcsatornásak (sztereo), és kérdés, hogy megéri-e, hogy aztán csak az egyiket használod, plusz nem tudom, hogy a gitárládáknál mi az elterjedt, basszusnál 4/8 Ohm, a végfokok is itt érzik jól magukat (lehet nagyobb impedanciás ládát is rákötni a végfokra, de akkor nem lesz annyi "kakaó").
-
Melyik lehet az a legkisebb kombó vagy fej, amin van effekt loop, tehát tudnám végfoknak használni? Vagy érdemes konkrétan végfokot venni, megy egy 112 ládát? Előfoknak szeretném használni a POD-ot.
-
Eastman
addikt
ELLOPOTT HANGSZEREK! ELLOPOTT HANGSZEREK! ELLOPOTT HANGSZEREK!
-
98bja
senior tag
Sziasztok.
Tudtok helyet ahol egyedi koptatólapokat csinálnak nem csillagászati áron? -
fattyu
veterán
-
Eastman
addikt
Bizarr ez a TeleStrat.
-
Berreh
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
JONES ELSŐ TÖRVÉNYE
"Aki jelentékenyen hozzájárult egy kutatási terület fejlődéséhez, és elég tartósan a területen marad, előbb-utóbb akadályozni fogja annak fejlődését - mégpedig eredeti hozzájárulása fontosságának arányában."
Valami ilyesmi
re: (#32530) Whit3Rav3n: Megnéztem, úgy van, ahogy mondod, fehér hollóként ott is akad, aki igazat ad Blacmoore-nak - meg is jegyzi a csatorna kezelője. Akkor mi mondjuk azt, “Ha mindig a j
ó hangokat játszodmegfelelő szavakat mondod és jól fejezed ki magad, valamitrosszuljól csinálsz”. -
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
Berreh
üzenetére
Lattam angol youtube-erektöl is reakciokat erre az interview-ra es tenyleg ezt mondta. Mondjuk szerintem is pont satriani nem egy jo pelda mert ö azert nem az a szokasos youtube shredder aki tenyleg csak skalakon megy fel-le folyamatosan, ö sok figyelmet fektet a dallam meg ritmusra, emiatt is lett hires a sok egyeb shredder között. Meg aztan vissza lehet terni arra a pontra is hogy a zeneben nincs ilyen szabaly hogy mi jo es mi rossz.
-
-
Berreh
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Kíváncsi lennék az eredetire, mert lehet, hogy rossz a ferdítés ...
-
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Lehet. De ha a sarkításokat a helyén kezeljük, akkor be kell vallani, hogy van valami abban, amit mond. Leginkább abban, hogy a zenének megérinteni kell, és nem "sportként" kezelni.
-
Enton
addikt
John Butler Trio, bécsben október 23.-án, sajnos közelebbi helyszínük nincs:
-
-
törölt tag
[link]
Ritchie Blackmore gondolatai a zenéről. És milyen igaza van! -
Nem értem mit irigykedtek, működik

-
Berreh
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Szóval, ezt jelenti a kottában a hajlítás

-
Eastman
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Még nem láttam LP-t 17-es húrokkal.

Nice stuff!
-
brickm
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
A testen atmenő hurozás mintájára készült az ilyen V alakú. De én még fém hidból ilyet nem láttam 😂
-
Berreh
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Chuck Norris feljebb hangolta a gitárját. Egy oktávval ...
-
Ragnar_
addikt
Látom közben másnak is eszébe jutott ez a remek poén

-
Ragnar_
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Válassz vékonyabb húrokat, akkor nem kell annyira feszesre húzni, és nem hajlítja meg a hidat.

-
-
brickm
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Fuj.. mi történt a húrtartóddal?😀
Hangszedő az fasza.legalább világít is a sötétben? -
-
Kobe
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem a szinere gondolok hanem hogy az egyenes hid mintha meg lenne hajolva, mintha szorosra huztak volna a hurt es felfele huzna
Aszittem minden lp nel egyenes a hidlab
-
-
Kobe
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Amigy a hid az gyarilag ilyen ezen a leszpolon, vagy csak zoli kondiba volt hurozas elott?

Kivancsi leszek az enyemrol fotografal-e, pont pukicsere van ott.... Ha nem akkor arleszallitast kerek
-
bigrob
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Akinek ez nem jön be az b*zi

-
-
kemotox
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Latod te meg buta fejjel eloszor a vintidszbe vitted vona, oszt meg hiros sem lehetnel

-
Kobe
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Akkor emiatt volt konnyes a szeme zolinak..... Pedig azt hittem csak allergia
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De nézegetem még, nem ismertem eddig
!

Kárörvendeni meg aztán hungarikum....