- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
Eastman #21599 üzenetére
Egyre szerelmesebb vagyok.
Azért kezdődött az egész vásárlási láz, mert egy munkatársam mesélte, hogy sok gitárja volt már, de a Les Paul lett az igazi. Én ezzel a kijelentéssel azért megvárnám a 30 év múlva leendő Knopfler signature Stratomat, de igazat mondhat, nekem is nagyon bevált. A pickupváltót még nem mindig szoktam megtalálni, és a kis mérete miatt nem a mellemen fekszik fel, hanem csak a szegycsontomat nyomja, de majd megtanulom, hogy kell ölben tartani.Tegnap az egész napot vele tölöttem, kezdünk összeszokni, már a fogólap sem zavar. Lehet, hogy véletlen, és pont mostanra erősödött meg ennyire az ujjam, vagy a rövidebb menzúra miatt lazább húr teszi, de ennyi szólózástól régen rojtos volt az ujjbegyem, most semmi nyoma. A nyaka hosszú távon is nagyon jó, ha egyszer sor kerülne egy másik Les Paulra, nagy ívben kerülni fogom a régen vágyott slim nyakat, ez az '59 rounded sokkal kényelmesebb.
Egy nap alatt sajnos nem csinált belőlem profi gitárost, de azért mutatok néhány hangot.
Egy ismerősöm olyan számokon kért hangmintákat, amiket életemben nem hallottam előtte, és valamiért a GnR is kimaradt az eddigi repertoáromból, sose játszottam, ezért nagyon távol állnak a tökéletestől. Mind Amplitube:
- nyaki pickup, Fender tiszta csatorna,
- bridge pickup, Seymour torzító + Marshall kevés gain,
- nyaki pickup, Marshall 2/3 gain.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Wise (ex-TransferWise)
- Jövedelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged