Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
delta9
senior tag
mondod te. bár ez hülyeség, mert nem lehet a yamahát a gibsonhoz hasonlítani (és nem csak azért, mert egy yamaha a büdös életben nem fog úgy szólni, mint egy gibson), sőt egyiket sem, mivel mindegyik márkának mások a tulajdonságai ergo nem szólhat úgy. a minőséget pedig igenis megkapod a félmillás gibsonnal, a hangzás pedig relatív. ha kőkemény skandináv metált akarsz játszani, és veszel egy lp-t és utána szidod, hogy hát ez szar, mert nem a metálszand jön ki belőle, akkor te vagy hülye nem a gitár szar. hardrock-hoz pl nem találsz jobbat. én nem bántam meg, hogy lecseréltem a stratocasterem egy les paul-ra. és nem nevetségesen drága, hanem csak nálunk a fizetések szarok.
neked milyen gibsonjaid vannak/voltak, amiből ezeket a minőséggel és hangzással kapcsolatos megállapításokat tetted?
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest