- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Fekete-
csendes tag
válasz
_DiEGO_ #4740 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Természetesen adattárolásra kellene, mint írtad, nem rendszernek, annak egy ilyet szeretnék beújítani (nem tudom van e ennél jobb is hasonló, esetleg kicsit drágább árfekvésben?): KINGSTON 120GB SATA3 2,5" SSDNow V300 SV300S37A/120GNéztem a linkjeid, az elsőt + a lapom manuálját egész nap böngésztem, de nem lettem okosabb.
A második linked, bevallom őszintén nem értettem és ezt a képet nem is találtam.
Ezek szerint megetethető a lappal a 3 TB és nagyobb winyo is a segédprogram segítségével?
Nem dobnék ki ennyi pénzt, ha esély van rá, hogy esetleg nem működik inkább veszek kisebbet és később bővítem, hisz van rajta elég csati.
De ha azt mondod működik, uccu neki. -
-Fekete-
csendes tag
válasz
_DiEGO_ #4738 üzenetére
Köszönöm a választ!
A HDD rovatban ezt a választ kaptam:
Szerintem nem mert nem hiába hoztak ki új reviziót amihez oda van írva hogy DualBIOS™ 3TB+ HDD Support (Hybrid EFI Technology) [link]
Asrocknál asusnál ezt ugy oldották meg hogy kihoztak egy 3tb+ unlocked progit amivel lehet háttértárnak használni ilyen chipszetekben is az ekkora méretű vinyót viszont rendszert futtani csak uefi lapokon lehet.- djculture (PH! nagyúr) -Most, akkor vegyem, vagy ne vegyem?
-
-Fekete-
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy egy GIGABYTE GA-770TA-UD3 1.0 alaplapra mekkora HDD-t lehet rakni.
A manualban nem találom sehol az esetleges korlátot, a HDD fórumban pedig írták, hogy nem minden lap kezel nagyméretű winchestereket.
Konkrétan, ezt elbírja: WD 3TB Red IntelliPower 64MB SATA3 WD30EFRXA válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Kingston HyperX FURY 64GB (4x16GB) DDR4 3466MHz HX434C16FB3AK4/64
- MSI Z590-A PRO - Socket 1200 - Intel Z590 Chipset - alaplap!
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest