- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hektorka69
tag
hali! lehet nem ide illik de azért hátha tudtok segíteni. bootolásnál ezt írja ki:
AMD Data Change...Update New Data to DMI! rendszer újratelepítés volt, fél napig ment aztán meghülyült az egész rendszer. win7 után kipróbáltam xp vel is ott meg kékhalál. előre is köszi a segítséget. -
Afterdark
csendes tag
Akkor valszeg a lap lesz a hibás. Túlesett a ház egy kapcsolócserén, rossz kapcsolót kapott, első startkor csinált egy 10 mp-s startot (gombnyomás nélkül) aztán leállt. Miután jó kapcsolót kapott a ház, a win szépen felállt, de a fentebb leírt probléma jelentkezett.
Azóta már túlvagyok szinte az összes bioson, cmos clr, elem ki - be, alap órajel, emelt órajel, alap fesz, emelt fesz.
Úgyhogy nincs több ötlet..... -
Huku
csendes tag
1.5V-tól kezdve fölfelé végigpróbálgattam már... de visszaveszem akkor 1.6-ra
Éss... semmmi
Jó akkor azt hiszem most én is feladom... ezt én mezei kos pór ember úgy sem tudom megoldani... Azért köszönöm az eddigi segítségeket.
Valakit nem érdekel csutka új 2x4 GB kingston ram?
-
-
MDanny
senior tag
Ezzel a 790FXT-vel csak a szenvedés megy... Most feltoltam az F8M-et. A Phenom II X2 550-est nem tudja unlock-olni, de az 560-ast igen.. oké, lépjünk túl. Eddig az volt a bajom, hogy F7-essel nem tudtam CPU szorzót emelni a CnQ elvesztése nélkül. Most tudok, csak a "félszorzók" eltűntek, nem lehet kisebb lépésekben emelni. Ez azért vicces, mert auto-n az 560-asról tudja, hogy 16,5x200MHz. A RAM-om eddig ment CL7-ben, most be sem indul, ha átállítom. POST után, amikor indulna a Windows, kapok egy olyan hibaüzenetet, hogy EES is disabled blabla, press any key. Tenném vissza az F7-et, erre Verify failed, gyorsan vissza az F8M, nehogy döglés legyen a vége... hihetetlen, hogy egy felső kategóriásnak szánt alaplapnál ilyen apróságok hibázzanak.... És miért nem lehetett valami normális végleges biost kreálni hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox tulajok OFF topicja
- Le Mans Ultimate
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged