- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Minitablettel készül a Huawei
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDanny
senior tag
válasz
Afterdark #4403 üzenetére
Akkor passz. Ki kell próbálni a processzort másik alaplapban, bár nem láttam még olyat, hogy a "mod" elszállt volna a processzor miatt. Ettől még persze lehet... Ebben még nem szoftveres a mod, tehát nem lenne szabad másképp viselkednie.
Más jellegű: nekem ezzel a lappal elég sok nyűgöm volt az elején, mióta nem foglalkozom vele, hogy hogy, mennyin megy, azóta egész jól viselkedik
. Anno B50-nel kezdtem ebben a lapban és ha be voltak kapcsolva a plusz magok, akkor olyanokat csinált a lap, hogy indult, post kép, reboot, majd onnantól oké. Aztán olyanok is voltak, hogy sípolás, mintha a memória lett volna rosszul beállítva, szakaszos sípolások, reboot, majd minden oké. És egyszercsak minden ilyen hiba megszűnt, azóta is oké. Csak nemrég bios frissítés után gyengélkedett 1-2 napig, azóta semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest