Új hozzászólás Aktív témák
-
xain
csendes tag
Érdekes, feltelepítettem az AMD Overdrive-ot majd elindítottam, nézegettem a menüpontokat és egyszer csak jó lett a CnQ, pedig most tunigolva is van.
-
xain
csendes tag
BIOS-ban tuningoltam. Legelőször minden alapon volt teljesen, aztán mindössze a procit feszeltem alul 1,136V-ra és úgy is jó volt. Az 1. tuningom 15*220 volt 1,216V-os proci feszültséggel és akkor is még működött, visszavett mindent amit kellett. Majd később 14*250 et próbáltam meg alap feszültséggel ami stabil is volt, ekkor már nem működött a CnQ. Visszatettem mindent alapra és úgy sem működött, már egy Defaultot is csináltam de semmi. Megnéztem BIOS-ban, hogy a CnQ be van-e kapcsolva és AUTO-n volt, a másik lehetőség a DISABLED.
-
xain
csendes tag
#4150 Cadal: Értem oké, csak biztos akartam lenni, hogy semmiféle túlfeszelés nincs
Szerk: bocs csak "Válasz" mellé nyomtam és véletlen "Új" lett.
-
xain
csendes tag
Sziasztok!
Gigabyte GA-MA770T-UD3P (rev1.0) alaplapom van, BIOS-t szeretnék frissíteni, hogyan tudom ezt a legegyszerűbben megcsinálni? Most F3-as BIOS van rajta. Illetve ha frissítek F10-re akkor egyből mehet F10-es vagy sorban kell (F4,F5,F6...)
Segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Revolut
- Gyúrósok ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest