Új hozzászólás Aktív témák
-
xain
csendes tag
Érdekes, feltelepítettem az AMD Overdrive-ot majd elindítottam, nézegettem a menüpontokat és egyszer csak jó lett a CnQ, pedig most tunigolva is van.
-
xain
csendes tag
BIOS-ban tuningoltam. Legelőször minden alapon volt teljesen, aztán mindössze a procit feszeltem alul 1,136V-ra és úgy is jó volt. Az 1. tuningom 15*220 volt 1,216V-os proci feszültséggel és akkor is még működött, visszavett mindent amit kellett. Majd később 14*250 et próbáltam meg alap feszültséggel ami stabil is volt, ekkor már nem működött a CnQ. Visszatettem mindent alapra és úgy sem működött, már egy Defaultot is csináltam de semmi. Megnéztem BIOS-ban, hogy a CnQ be van-e kapcsolva és AUTO-n volt, a másik lehetőség a DISABLED.
-
xain
csendes tag
#4150 Cadal: Értem oké, csak biztos akartam lenni, hogy semmiféle túlfeszelés nincs
Szerk: bocs csak "Válasz" mellé nyomtam és véletlen "Új" lett.
-
xain
csendes tag
Sziasztok!
Gigabyte GA-MA770T-UD3P (rev1.0) alaplapom van, BIOS-t szeretnék frissíteni, hogyan tudom ezt a legegyszerűbben megcsinálni? Most F3-as BIOS van rajta. Illetve ha frissítek F10-re akkor egyből mehet F10-es vagy sorban kell (F4,F5,F6...)
Segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest