- Bluetooth hangszórók
- ASUS ROG Ally
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
robick5
tag
válasz
Gabormester #4272 üzenetére
No Problém de sajna ebben én nem tudok segíteni,viszont várd meg a hozzáértőket biztosan adnak tippeket! Nekem is sokat segítettek ...
-
robick5
tag
válasz
Malibutomi #4264 üzenetére
Hát az majdnem ua nem ?
Illetve lenne még egy kérdésem ez a dual bios micsoda,mármint fizikálisan mit jelent? -
robick5
tag
válasz
CoolMan #4261 üzenetére
Most nincs húzva ,illetve csináltam az easy tuneval egy stabil beállítást 3,7 re húzva de úgy van beállítva ,hogy újraindítás után alapról induljon.Csak akkor töltöm be neki ezt a beállítást ha játszom,lehet ez zavarja meg?
Elemet ha kiveszen miért nem áll a bios vissza alapra?
Nem hiszem,hogy a táp lenne a probléma bár nem zárnám ki!
Illetve van egy olyan problémám is ami inkább zavaró mint gond lenne ,mikor megvettem a lapot akkor semmilyen program nem jelezte ki a proci magok hőmérsékletét,de ez egy idő után megjavult de pár napja megint 4db nulla van a hőfokok helyén.A cpu-t illetve a lap hőmérsékletét kijelzi (pl.AJDA64) -
robick5
tag
Sziasztok !
Van egy Gigabyte GA-MA790XT-UD4P alaplapom 965BE C2 procival,illetve adatlapomon lévő dolgokkal!
Na most a problémám az lenne néha csinál olyat ,hogy a gép nem akar elindulni semmi életjelet nem ad elemet kipattintom majd vissza és megy a gép.Viszont pl a dátum nem áll vissza alapra hanem megmarad,lehetséges hogy a lap csinálja ezt,ha esetleg volt valakinek hasonló tapasztalata illetve mit lehet ellene tenni azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest