Új hozzászólás Aktív témák
-
robick5
tag
válasz
Gabormester #4272 üzenetére
No Problém de sajna ebben én nem tudok segíteni,viszont várd meg a hozzáértőket biztosan adnak tippeket! Nekem is sokat segítettek ...
-
robick5
tag
válasz
Malibutomi #4264 üzenetére
Hát az majdnem ua nem ?
Illetve lenne még egy kérdésem ez a dual bios micsoda,mármint fizikálisan mit jelent? -
robick5
tag
válasz
CoolMan #4261 üzenetére
Most nincs húzva ,illetve csináltam az easy tuneval egy stabil beállítást 3,7 re húzva de úgy van beállítva ,hogy újraindítás után alapról induljon.Csak akkor töltöm be neki ezt a beállítást ha játszom,lehet ez zavarja meg?
Elemet ha kiveszen miért nem áll a bios vissza alapra?
Nem hiszem,hogy a táp lenne a probléma bár nem zárnám ki!
Illetve van egy olyan problémám is ami inkább zavaró mint gond lenne ,mikor megvettem a lapot akkor semmilyen program nem jelezte ki a proci magok hőmérsékletét,de ez egy idő után megjavult de pár napja megint 4db nulla van a hőfokok helyén.A cpu-t illetve a lap hőmérsékletét kijelzi (pl.AJDA64) -
robick5
tag
Sziasztok !
Van egy Gigabyte GA-MA790XT-UD4P alaplapom 965BE C2 procival,illetve adatlapomon lévő dolgokkal!
Na most a problémám az lenne néha csinál olyat ,hogy a gép nem akar elindulni semmi életjelet nem ad elemet kipattintom majd vissza és megy a gép.Viszont pl a dátum nem áll vissza alapra hanem megmarad,lehetséges hogy a lap csinálja ezt,ha esetleg volt valakinek hasonló tapasztalata illetve mit lehet ellene tenni azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jövedelem
- Kés topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciókamerák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest