Új hozzászólás Aktív témák
-
MDanny
senior tag
válasz
Afterdark #4403 üzenetére
Akkor passz. Ki kell próbálni a processzort másik alaplapban, bár nem láttam még olyat, hogy a "mod" elszállt volna a processzor miatt. Ettől még persze lehet... Ebben még nem szoftveres a mod, tehát nem lenne szabad másképp viselkednie.
Más jellegű: nekem ezzel a lappal elég sok nyűgöm volt az elején, mióta nem foglalkozom vele, hogy hogy, mennyin megy, azóta egész jól viselkedik
. Anno B50-nel kezdtem ebben a lapban és ha be voltak kapcsolva a plusz magok, akkor olyanokat csinált a lap, hogy indult, post kép, reboot, majd onnantól oké. Aztán olyanok is voltak, hogy sípolás, mintha a memória lett volna rosszul beállítva, szakaszos sípolások, reboot, majd minden oké. És egyszercsak minden ilyen hiba megszűnt, azóta is oké. Csak nemrég bios frissítés után gyengélkedett 1-2 napig, azóta semmi gond.
-
MDanny
senior tag
válasz
Afterdark #4401 üzenetére
Black Edition a processzor? Nagyon sok esetben azért van letiltva mag, mert alapórajelen még elmenne, de emelt szorzóval már nem, maximum jelentős feszültségemeléssel. Volt nekem is egy ilyen processzorom, ami 1,425V-on még hajlandó volt 17x-os szorzóval működni, efölött már 1,5V-on sem kapcsolt át négymagosra. Próbáld alapórajelen és ha átáll négymagosra, akkor lépésenként próbáld emelgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 11
- Autós topik
- Mikrofon topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged