- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
Köszönöm az érdeklődést! Ott tartok, h a 550 X2 @3600Mhz CPU-NB 1,25V-ot kap, a Ramokat (zöldcimkés Kingmax) nem akartam nagyon erőltetni 1600-on, 1.8V-on CL9-ben kékhalál, viszont 1.78V-tal 1333Mhz-en CL7-ben szépen mennek. Nagy ritkán előfordul, h netezés közben, terheletlenül kapok egy fekete képernyőt és resetelni kell a gépet, Ati 4850-es VGA és Win XP van a gépen, játékok alatt soha, frissítettem drivert, azóta ugyan csönd van, de olyan ritkán jön elő, h nem merem 100%-ra mondani még, h minden ok. PCI-E freki fixálva van 100-on, nem tudom, h milyen finom hangolás hiányozhat még? Prime alatt akármeddig elmegy a gép, és játékok alatt sem akad ki. Esetleg erre tipp?
Más, négymagosítható a proci a gépben, pár teszt erejéig kipróbáltam, de a hűtőm egy Phenom 955 gyári hűtése (a hőcsöves), ami nem enged túl nagy tuningot, így nem erőltettem eddig. Mik a CPU-NB, CPU Vcore feszek ajánlott értékei, ha mondjuk 3200Mhz-en akarom használni négy maggal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest