- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
meg nem huztam, a ramokat a bios default 1333-ra allitja, ezeket allitottam at 1600-ra (1600-as Kingmaxok), szvsz ez meg az alapot jelenti.
a Grid-nel jott elo, igaz a jatek full felbontasra volt allitva es dolgozott is a gep, de nem hinnem, hogy itt mar hibaznia kellene a hardvernek. nemtudom, ma cimbi athozza a madzagos x360 kontrollert ill. madzagos egeret, es tesztelunk. de nehogymaa ne legyen kompatibilis a radios cuccos... -
Tino
csendes tag
Itt vettem, nézd meg a speckot: cl7
http://www.pixmania.hu/hu/hu/3777369/art/ocz/gold-low-voltage-pc-memor.htmlitt a gyári oldal, cl8
http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr3_pc3_12800_gold_low_voltage_dual_channelno comment, tudom én voltam a hülye hogy nem néztem meg, de ez előtt vagy 10 ramnak vágtam a speckojat gyari szamokkal együtt...
A gép vadi új (< 1 hét, minden garis) (Teljesen alap, bois auto configon: )
- GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P (rev. 1.0) lapban F6 bios
- NB 2000 Mhz
A többit a képek elmondják:
Memory
CPU
SPD(Ha elmondod, hogyan kell screenshotot csinálni a biosba szivesen szúrok be azt is.)
i7-esek már támogatják a triple channelt vagy mit, ezért látni olyan sok 3db-os kitet nem? ez csak dualos, tehát pont erre való inkább szerintem. De nyilván te érted ezt jobban, csak egy észrevétel volt. Világosíts fel kérlek.Most nézem, hogy a cpuz által írt gyári szám nem egyezik meg a gyártó által írt gyári számmal:
cpuz: OCZ3G1600LV2G (4.60-os everest is ezt írja)
gyári: OCZ3G1600LV4GKNamost ennek nem kéne egyeznie? Vagy külön külön ez a száma, és együtt meg a gyári?
A cucc boot-nál fagy, azon belül random (win7 töltés közbe, az után, log on után stb...)
És köszi a kitartó helpet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest