- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- DUNE médialejátszók topicja
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
meg nem huztam, a ramokat a bios default 1333-ra allitja, ezeket allitottam at 1600-ra (1600-as Kingmaxok), szvsz ez meg az alapot jelenti.
a Grid-nel jott elo, igaz a jatek full felbontasra volt allitva es dolgozott is a gep, de nem hinnem, hogy itt mar hibaznia kellene a hardvernek. nemtudom, ma cimbi athozza a madzagos x360 kontrollert ill. madzagos egeret, es tesztelunk. de nehogymaa ne legyen kompatibilis a radios cuccos... -
TayRol
nagyúr
szia!
alapbol le volt tiltva, engedelyeztem, de kiprobalom disable modban is.
uj a winfos, de megprobalom ezt is.
bios-t most nem vagom, ha hazamegyek meglesem.
ha nincs bedugva az eger csak a billentyuzet (es 1 pendrive), akkor nem fagy. teszteket meg nem csinaltam, addig a fejetlensegben nem jutottam el.nagyon koszi a tippeket!
udv.!
-
TayRol
nagyúr
szevasztok!
tanacsot kernek: megvettem a Gigabyte GA-MA770T-UD3P alaplapot (hd 5850 es 2x2 giga kingmax 1600 melle), es olyan dolog van, amit meg sosem tapasztaltam: sima, 2500 ft-os Logitech billentyuzetem van illetve cordless egerem (kis usb-s adapterrel), amik ha be vannak dugva a gepbe, a biosban csak az eger es a klaviatura egyszeri mozgatasaval ill. bill.nyomassal lehet kozlekedni.
kulon-kulon nem, de ha az egeret kihuzom es restart, akkor lehet mozogni gombokkal.
ja belepni barmikor betudok. otletek?p.s.: ha az uj jatekkonroller (usb - radios szinten) be van uzemelve, 99%-ban kifagynak a jatekok. (win7 x64). ha kihuzom elmulik
.
p.s.2: 955 X4 phenom II van a gepben. a bios alapbol 1333-ra veszi a ramokat, amik 1600-asak. en feltettem 1600-ra oket (8x szorzo). lehet koze a fagyashoz?
-
TayRol
nagyúr
egy gyors kerdes sracok, mert nem talalok egyertelmu valaszt: van a GA-MA770T-UD3P lapon sata2 csati? mert olyan hdd-t tervezek venni. (meg ilyen alaplapot
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged