Új hozzászólás Aktív témák

• jozsef m.

tag

válasz Tomi7887 #3847 üzenetére

Sziasztok !
    A VGA-hütő hangjának inkább a Catalyst ujjabb verziója az oka!
    25-30% körüli fordulatszámig semmi hangja szinte,de ilyenkor már 55-57°C körül jár a kártya a több monitor okozta nagyobb terhelés és az 400-850/1200 órajelkapuknak köszönhetően,erre meg háklis vagyok még ha tulajdonképpen semmi gondot sem okoz.
    Toronyra is ,meg külső RACK-re is gondol-tam-lok,mert hát a HDD-k se csendesek ekkora menyiségben,de egyenlőre az SSD árak szükségesé teszik őket,és igy legalább ami már nem fér az SSD-re az is számottevően gyorsabb mint egy single HDD.A memóriákkal viszonylag könnyen boldogultam és Szki :R kolléga is adott néhány jótanácsot,a BIOS beállitásokhoz.
    Azóta már cserélve lettek az ujakkal sincs gond,pedig én is féltem a 4 modul hajtásától,elég sok rossz tapasztalatot olvastam róla.
    Ezért is javasoltam ezt a lapot,mert kedvező ára melett sok a SATA port. és komoly nagyteljesitményü ,stabil gépet lehet épiteni köréje.Én döntöen munkára használom és fontos,a megbizhatóság,napi több mint 10 órás használat mellett,szerintem ennyi pénzért nagyon jó vétel. :K

Új hozzászólás Aktív témák