Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dxx
tag
az a gond hogy monitort nem kapcsolja be, sőt a billsem működik hiába nyomnám NumLock,ScrollLock, CapsLock nem is világítanak a ledek.
De ha kihúzom bedugom felvillannak , de utána semmi . -
Dxx
tag
sziasztok!
Olyan problémával állok szemben ami nagyon kifogott rajtam.
770Ud 3-as lapom van Rev.1 Minap vettem egy Phenom II X4 -et. Bios frissítés rég megtörtént F8 minden szuperül működött.
Viszont a kíváncsiság hatására elkezdtem húzni, Fsb-t szépen tornáztam felfelé amikor is elértem a 250-et itt ugyan is, biosba mentés követő újraindításnál nem volt már kép.
Sok mindent megpróbáltam, cseréltem vga-t memóriákat kiszedtem mindenféle módon cserélgetve egyénkét , párosával vissza, de semmi. Persze próbáltam a coms resetet is de nem segített, majd pár óra szünet után megpróbáltam megint és csodák csodájára bejött.
Minden beállítás alap értéken a biosban. aztán Win betölt működik frankón,de mivel fél kettő volt és nem délután, kikapcsoltam. Reggel mikor megint csak kapcsolnám be nincs kép. akár hogy próbálkozom semmi....
Mi lehet a probléma? vagy mit próbáljak még meg? -
Lotusomega
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy van egy alaplap ga-ma770 ds3, és f7-es bios van rajta, hogyan tudnánk frissíteni FA-ra legalább, mert az @biosnál nem talál frisebbet ami pedig fenn van a honlapon az exe fájl amit kitelepít azt nem lehet felrakni, floppynk nincs, usb pendrive-al pedig nem megy.
Légyszi segítsetek, fontos lenne!
(jah és rev. 2.0-s a lap)Előre is köszi!!
-
mephi666
nagyúr
kipróbáltam 2v-al is és ugyanaz a gond: 1.8v-on, 800mhz-en kőstabilak, de 1066-on kékhalálozgat... szerencse, hogy minden megy normálisan és nem a memória órajele a szűk keresztmetszet, de akkor is idegesít kicsit... elméletben ugyanolyan mindkét geil modul (freki, időzítések, minden), annyi a különbség, hogy nem kitben volt, de ennek nem kellene problémát okozni... amíg 1 modul volt csak, addig az kő stabilan ment 1.8v-on 1066-on, de párban nem akarják a jót... érdekes... megtalált megint a technika ördöge és viccelődik velem?
(amúgy kicsit vicces, mert szerintem a giga lapom sem rossz meg a geil ramok sem és most ilyen gebasz van... anno pedig az asrock lap+2x1giga 800-as goodram minden probléma nélkül ment elég frankó időzítésekkel...)
-
mephi666
nagyúr
van egy kis problémám, guglizgattam és talán a megoldás is megvan, amit ma meló után kipróbálhatok otthon
adatlapomon a konfigom, a lényegesebb dolgok most:
ga-ma770-ud3-as lapom van és 1 héttel ezelőttig 1db geil ultra 2gbyte 1066mhz ddr2-es modul volt benne 1066mhz-en... kő stabilan is ment, ahogy kell... szereztem bele egy totál ugyanolyan modult párnak, 1066mhz-en indítottam és időnként kékhalálozott a 64bites win7, vagy rebootolt... (volt, hogy restart után azonnal, de olyan is, hogy játék közben pl. 10perc után) meguntam és auto-ra tettem a ram konfigurálását, aminek az eredménye, hogy kő stabilan mentek 800mhz-en akár 4-5 napon keresztül is... filmek/játékok/net/3dsmax/3dmark/furmark meg minden ment... utána sem volt probléma, csak amikor visszanyomtam 1066-ra... memtest-et is lenyomtam egyébként és hibátlanok a modulok...mi okozhatja a hibát? ahogy láttam a gyártó oldalán: a ramnak elvileg 2v kellene 1066mhz-en, a lap meg autokonfiggal 1.8-at ad nekik... az lehet a baj, hogy a régebbi modul simán vitte 1.8v-on a magasabb frekit, az új pedig nem akarja?
jó eséllyel megoldódik minden gond, ha megadom a 2v-ot nekik, amire vágynak?
-
bandit_a
csendes tag
Az eszközkezelőben is körülnéztem és ott a lemezmeghajtó menüpont is hiányzik, ettől függetlenül nincs sárga kérdőjelem, a sajátgépben is látszik az összes partícóm és optikai meghajtóm.
Na nekem ez magas miért nem látja az eszközkezelő?
XP SP3-m van mellesleg -
bandit_a
csendes tag
üdv!
Bár kifejezetten nem idevág a téma de itt is felteszem.
Nekem olyan problémám van, hogy a lemezkezelésnél nem llátja a rendszer a a 250-es WD-t, ez az egy HDD-m van. Érdekes módon a két optikai meghajtóm az megvan, korábban nem volt ilyen gondom csak most, hogy haveromnak kellene egy vinyót formázni kicsit meglepődtem(érdekes módon az Everest sem látja pedig eddig az is jelezte a hőfokát), ettől eltekintve a sajátgépben látszik a három partícióm.
Valahogy lehetne ezt orvosolni? Mi lehet a gond, valami beállítási dolog? -
mzoleeex
csendes tag
Sziasztok
Nekem egy GA-MA770-DS3 (AM2+) alaplapom van. Vennék most egy új procit.
Én egy AMD Phenom II X4 955 dob vagy 965-re gondoltam. néztem a lap CPU support listája és ott a legfrissebb BIOS-t (FDD) írta hozzá, de az még béta. A kérdésem az lenne hogy biztonságos-e szerintetek ezt feltenni, és hogy jó választás-e a proci? -
RoYaL8
csendes tag
Sziasztok!
Új alaplap, és processzor vásárlását tervezem.
AMD Athlon II X4 635 dobozos Socket AM3
Gigabyte GA-MA770-UD3 alaplapKérdésem pedig az lenne, hogy ez az összeállítás működni fog-e, másrészről pedig van 2db 1GB 1066MHz DDR-II RAM Kingmax memóriám, tehát ha nem is ez a lap, de olyan kéne ami ezt is támogatja. Remélem tudtok segíteni.
-
Gyusz
őstag
válasz
SpongyaBob #9680 üzenetére
Ahogy nézem, már FB-vel is megy pár AM3-as proci, az újabb BIOS verziókkal meg tovább bővítették a kompatibilitási listát.
-
Gyusz
őstag
válasz
SpongyaBob #9677 üzenetére
Nem, mert én rosszat néztem.
De ha béta BIOS kell a rendes működéshez, akkor azt kell feltenni. Mondjuk már elég régóta kiadták az FDD-t, talán egyszer lesz belőle nem béta verzió.
De mintha régebben problémák lettek volna DS3-ban AM3-as procikkal. Most ezen ez a BIOS mennyit segít, azt nem tudom.
-
Gyusz
őstag
válasz
SpongyaBob #9674 üzenetére
Nem néztél véletlenül valamit félre? Én úgy látom, hogy FB-től van C2-es X2 550 támogatás, FF-től pedig a C3-as steppingel sincs gond, és ezek közül egyik sem béta BIOS.
-
Zoli155
csendes tag
Sziasztok!
Van egy új Intel x25-m 160 GB-os SSD-m és a Gigabyte GA-M720-US3-as lapomban a BIOS-ban egyáltalán nem látszik.
Ismerősöm gépében minden OK, kábelek csatlakozók is rendben vannak, BIOS frissítve.
Mind a 6db csatlakozón kipróbáltam, AHCI; RAID; IDE módban egyaránt de semmi.
Tudja valaki mi lehet a gond?
Üdv
Zoli -
SpongyaBob
veterán
Sziasztok van egy Gigabyte GA-MA770-DS3 rev 2.0 lapkám. Most fogok bele venni egy Phenom II X2 550 BE procit. No most az a probléma hogy elvileg BIOS-t kellene frissítenem mert a gyártó oldalán FDD-től lehet használni a procit. Viszont az egy béta
Azt csak nem kéne felrakni..sztem ez elírás lesz nekem az FC van fent ami AM3 CPU támogatást biztosít..Szerintetek?
Köszönöm -
Borokafa
őstag
Az a jack dugós hülyeség Everest bug, nálam is megvan.
Az FSB értékek rendben vannak, viszont a memória beállításaidnál valami zűr van.
Melyik slotokba rakatad a memóriákat?
Mikor ilyen lapom volt a memóriákat (nekem is ez a KMax volt) a 3-4-es slotokban használtam.
Szerintem tedd át memóriákat, aztán csinálj a biosban egy load default beállítást, majd állítsd át manuálisan a biosban a CPU NBVID-et 1,2V-ra és a memóriát 1600-ra.
Elvileg így mennie kellene. -
veréb
tag
válasz
Borokafa #9667 üzenetére
Mező Érték
Alaplap tulajdonságai
Alaplap azonosítója 04/14/2010-RX780-SB710-7A66AG05C-00
Alaplap neve Gigabyte GA-MA770T-UD3PFront Side Bus tulajdonságai
Busz típusa AMD K10
Valódi órajel 200 MHz
Effektív órajel 200 MHz
HyperTransport órajel 2000 MHz
Északi híd órajele 2000 MHzMemóriabusz tulajdonságai
Busz típusa DDR2 SDRAM
Busz szélessége 64 bit
DRAMSB arány 1:1
Valódi órajel 200 MHz (DDR)
Effektív órajel 400 MHz
Sávszélesség 3200 MB/mpAlaplap fizikai információk
CPU foglalatok 1 Socket AM3
Bővítőhelyek 2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16
RAM foglalatok 4 DDR3 DIMM
Integrált eszközök Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394
Fizikai formátum ATX
Alaplap mérete 210 mm x 300 mm
Alaplapi lapkakészlet AMD770
Egyebek DualBIOS, Easy Energy Saverigy néz ki!
de amikor beinditom a gépet azt irja hogy ddr3 1600 ungaged
amikor futtatom az everestet állandoan kijön hogy egy jack dugo nincs csatlakoztatva!!!!!!!!! -
veréb
tag
sziasztok!
Mező Érték
Érzékelő tulajdonságai
Érzékelő típusa ITE IT8720F + DES (ISA 228h)
GPU érzékelő típusa Analog Devices ADT7473 (NV-I2C 2Eh)
Alaplap neve Gigabyte MA770 / MA790FX / MA790GP / MA790X Series
Burkolatba behatolás történt IgenHőmérsékletek
Alaplap 30 °C (86 °F)
CPU 30 °C (86 °F)
1. CPU / 1. mag 24 °C (75 °F)
1. CPU / 2. mag 24 °C (75 °F)
1. CPU / 3. mag 24 °C (75 °F)
1. CPU / 4. mag 24 °C (75 °F)
GPU 36 °C (97 °F)
GPU memória 28 °C (82 °F)
GPU környezete 32 °C (90 °F)
SAMSUNG HD753LJ 22 °C (72 °F)Hűtőventilátorok
CPU 529 RPM
1. burkolat 837 RPM
2. burkolat 1103 RPMFeszültség értékek
CPU mag 1.02 V
+3.3 V 3.34 V
+12 V 12.52 V
VBAT telep 3.09 V
DIMM 1.82 V
GPU Vcc 3.30 VÁramerősség értékek
CPU 0.00 AFogyasztási értékek
CPU 0.00 W
a procim: QuadCore AMD Phenom II X4 945, 3000 MHz (15 x 200)
alaplap Gigabyte GA-MA770T-UD3P ,
ram:2x2g ddr3-as kingmax zöld ezüst
asus 275 gtx
cheftec 700w-táp
750-es samsung vinyó
a problémám a következő : túl lassú a gép mármint ha elinditok egy progit és mellete elinditok még egyet akkor várni kell hogy megmozduljon a gép! ezelött egy Q6600-om és asus p5e3prom volt de a ramok ugyanazok voltak és sokkal gyorsabb volt mint most!
lefutattam az everest memoria olvasás késleltetés stb-it és állandoan azt irja hogy ddr2-402 és az időzitést sen irja ki! probáltam a biosban állitani de bármit csinálok ugyanazt irja ki! miért nem azt hogy ddr3-1600 7-7-7-20?
Hiába tettem újra a gépet állandoan ez a hiba sőt 2-3-szor kékhalál!
a ramokat teszteltettem de semi bajuk! help! -
Melorin
addikt
válasz
Borokafa #9658 üzenetére
Van vele bőven
Ma 8-3-ig próbáltam életet lehelni az alaplapba, ami állítólag kifogástalan...
Beszereltem a helyére, ügyelve arra, hogy az ominózus északi híd bordája ne mozduljon el.
Bios-hoz nem nyúltam, kíváncsi voltam, hogy a szervíz beállításával menni fog-e.
Be a Win7 telepítője, és a file-ok másolásánál 6%-nál kiírta, hogy hiba történt az olvasás(vagy írás) közben. Próba újra, szintén 6%-nál hiba. Na mondom biztos hibás a telepítő DVD.
Betettem a WinXP telepítőjét, és szintén olvasási hiba, de itt valahol a másolás közepén.
Egy másik XP telepítővel máshol akadt el a másolás, a kettőből végül összehoztam egy 100%-os "fájlok másolás"át, de utána kékhalál fogadott(Bad_Pool_Header). Pedig egy másik gépre ugyan erről a CD-ről nemrég telepítettem gond nélkül az XP-t. Na mondom, itt a lemezekkel lehet a gond.Kiírtam a Win7-et egy másik lemezre, azzal is 6%-nál áll meg a másolás. Sőt, hol olvasási hibát írt ki, hol kékhalált okozott(itt is a Bad_pool_header hibaüzenet). Ajjaj, gondoltam, lehet, hogy a DVD meghajtó a rossz? Vagy a SATA vezérlő/kábel? Beraktunk egy IDE-s DVD-t, és azzal is 6%-nál áll meg a Win7 telepítő. Betettünk egy IDE-s vinyót, azzal is ez a helyzet.
Szóval nem a vinyó, nem a DVD meghajtó, nem a telepítőlemez a rossz. Akkor mi?
Közben mindenféle beállítást kipróbáltam a BIOS-ban, hátha "most meglesz a hiba", de nem.
Mi van, ha mind a 4 telepítő CD/DVD rosz? Betettem egy Vista telepítőt, ott 3%-nál kékhalál, szintén Bad_Pool_Header hibaüzenet.Ekkor BIOS reset, majd a beállításokat szépen sorban megváltoztattam. Semmi változás.
Vagyis érdekes módon, ha a floppy-t engedélyezem mint A-meghajtót, akkor a Win7 telepítője nem indul el, megakad ott, hogy előjön a telepítő háttérképe. (Amúgy nincs floppy meghajtóm)
Ha pedig a SATA-t IDE módra kapcsolom, sokkal lassabban megy a telepítő 1-2 része.Szóval ott tartottam, hogy feladom, amikor kíváncsíságból engedélyeztem a tuningot vagy mit, ahol százalékban meg lehet adni, hogy mennyire húzza a gépet. Csakhogy én -10%-ra tettem, szóval nem tuningoltam
Ezután felment a telepítő 35%-ig( túljutott a 6-os lélektani határon), és akkor írt valami hibát, ezután a BIOS-ban még az AHCI-t bekapcsoltam, és lám(kikapcsolva hagytam az előző próbálkozásoknál), fent van a Win7, és semmi hiba nincs azóta. Csak ki tudja meddig...
De érdekes, hogy az előbb belenéztem a biosba, és ki van kapcsolva a tuning, mégis megy a gép
Na ehhez mit szóltok?
Egyébként a memória beállításokra sem reagált kedvezően a gép, ugyanúgy kékhalálozott, meg megállt a telepítő 6%-nál.
A memória 2V feszültsége nem sok egy kicsit? Annyira áll be automatikusan. -
Melorin
addikt
válasz
AXisBOLD #9653 üzenetére
Visszaküldték, mert nem találtak semmi hibát a működésében.
Az írják: "BIOS frissítve FKB, win 7 64bit telepítés ok, prime95 több órán át ok.
Megpróbáltam finoman mozgatni a bordát ami az északi hídon van, és most elég fix-nek tűnik, mielőtt elküldtük mozgott. Lehet, hogy átkenték? Ma vagy holnap összedobom a gépet, és meglátom működik-e rendesen. Ha most sem megy fel a windows, akkor valami nagy gáz van, csak nem tudom mi. -
Melorin
addikt
válasz
Borokafa #9651 üzenetére
Az alaplap beszerelésekor már rögtön elvált a borda a chip-től, nem is sikerült normálisan felfektetni újra, olyan, mintha túl kicsi lenne a chip felülete. De ez februárban történt, és csak nyár elején kezdte a hülyeségét a gép, talán a magas levegőhőmérséklettől?
Ami még történhetett, de az is pont a meleg idő első napján történt, hogy a vinyót kivettük a gépből, betettük egy másik gépbe, átmásoltunk valamit és visszaraktuk az enyémbe. Lehet, hogy akkor megint elmozdult valami?.
Gigabyte Superb tápom van, és KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR2 1066Mhz memória.
Egyébként most elvitte a garanciafutár az alaplapot, remélem kicserélik, és ha a probléma továbbra is fenn áll, kipróbálom a többi dolgot is megváltoztatni, ahogy írtad.
-
Borokafa
őstag
válasz
Melorin #9648 üzenetére
Északi híd borda, szereléskor biztos megmozdítottad, és a hővezető "ragasztó" elengedte. Innentől ez már nem az igazi. Ajánlott levenni a bordát, letisztítani mindkét felületet és normál hővezető pasztával visszatenni.
Milyen tápod van? Az általad jelzett indulási problémákat az is okozhatja.
A hiányzó ..... szöveg azt jelzi, hogy nem látja a vinyót.( pl. kontakthiba a SATA kábelnél.)
Próbáld meg átdugni egy másikba az alaplapon. Ki tudja, hátha...
A CPU NB VID fesz , hogy áll nálad? Legalább 1,2V ajánlott neki.
Kékhalál még..... a memória beállításaid hogy állnak? Lehet lazítani kellene az időzítéseken, vagy 1T-ről 2T-re tenni. Érdemes vele játszani.
Pl. a Kingston 1333-as ramjaim 1T-ről 2T-re rakva alapfeszen (1,5V) 1600MHz-en mennek. -
-
Melorin
addikt
Hali!
Nekem UD3 alaplapom van, és mostanában sokat szívok a géppel.
Úgy kezdődött, és még most is tart, hogy random kékhalált kaptam, vagy újraindult a gép, és van úgy, hogy újraindulás után be sem bootol. Ilyenkor várni kell egy pár percig, hogy lehessen használni a gépet. Nem tudom, hogy a melegedés miatt történt-e, mert volt, hogy alig pár perc számgéphasználat után újraindult, pedig csak épp megnéztem valamit a neten.
Feltettem egy hőfokmérőt, és az északi híd folyamatosan 80fok, se több se kevesebb, sem játék közben sem üresjáratban. De úgy hallottam, hogy ez másnál is forró, de nem okoz gondot. (amúgy lötyög a borda, nem túl stabil a fekvése)
Amikor behal a gép, a windows XP többszöri újraindulás közben leépíti magát olyan szinten, hogy boot után egy "hiányzó NTDLR" üzenet fogad.
Próbálkoztam Win7 telepítésével is, de kékhaláloz, arra hivatkozva, hogy: "A BIOS-om nem teljesen ACPI támogatott"
Próbáltam már bioszt frissíteni, resetelni, állítgattam az ACPI-t több állásba is, de nem jutottam még előbbre.
Léci adjatok tanácsot, hogy mi lehet a baj.
-
mixi80
aktív tag
Üdv Mindenkinek?
GA-MA770 UD3 lapom van és most a nyári időszakban az alaplap hőmérséklete 40°C.
Az lenne a kérdésem, hogy ez normális?
Segítséget előre is köszönöm! -
4850 hd
csendes tag
tényleg köszi a segítséget és a türelmet megnéztem az alaplapot le is fotóztam : http://prohardver.hu/dl/upc/2010-08/10/255590_pkryrzbwqoyyj3ng_image35.jpg rev 2.0
a bios FJ 0.65 MB 2010/05/14
-
4850 hd
csendes tag
áá nem egyszerű az eset sajnos belépve az általad írot menűbe ez fogad cpu clock ration-cpu host clock control -cpu frquency mhz-htlink frequency-set memory clock-meory clock-dram configuration-system voltagecontrol-cpu voltage control-normal cpu vcore-dram voltage control-ddr vtt voltage control-nb voltage control-sb/ht voltage control-nb pcie voltage controlremélem jól írtam őket de valahogy nem találom a EC Firmware Selection Advanced Clock Calibration és nem tudom miért
láttam egy csomó Biost le fotózva berakva és pont az a felső sor hiányzik ami kéne Advanced Clock Calibration
-
Ger_man
senior tag
válasz
4850 hd #9639 üzenetére
Szia,
Nos, ha nem veszed sértésnek, de ugye nem ACC feliratot kerestél? Mert olyat nem találsz...
Az MB Intelligent Tweaker menüpontban lesz amit keresel, ami nem más mint Advanced Clock Calibration.Ebbe belépve, ott lesz az EC Firmware Selection, azt Normal-ról, Hybrid-re állítod, majd az EC Firmware alatt ott lesz az Advanced Clock Calibration, azt pedig átállítod, Auto-ra.
Mented a BIOS beállítást, ekkor kiírja, hogy "frissül az EC Firmware, ne kapcsolja ki a gépet".
A gép hirtelen leáll, 2-3 másodperc múlva újra bekapcsol, és egy kis szerencsével működik is, a feloldott mag, vagy L3.Az ACCnek a lapod mindegyik BIOS-ában benne kell hogy legyen. Jó ha friss BIOS van rajta
Lapod BIOS-aiRemélem tudtam segíteni.
-
4850 hd
csendes tag
hello all van egy gigabyte ga-ma770-ud3 alaplapom biosba keresném a acc de nincs bene hogy lehet aktiválni felraktam már egy csomó biost a gigabyte honlapjáról de még mindig nincs benne valaki tudna megoldást erre ? ez van a dobozon feltűntetve :ga-ma770-ud3 amd 770/sb710/rev.2.0 am2 /pci-e2.0X16/pci-ex1/atx 4ddr2 dual-ch/8-ch hd audio gbe lan /6 sata 3gb/s/1394
-
Gyusz
őstag
Nincs fent véletlenül az EasyTune? Az szokott a hanggal galibát okozni. De úgy látom van új BIOS, ami pont ezt javítja, ideje volt már...
Különben egy ideje már lehet állítani, hogy melyik mag legyen aktiválva.
(#9634) adamka16
Nem látom, hogy béta lenne, elvileg javítja az EasyTune bugot, én délután ki is próbálom.
-
weiss
addikt
Sziasztok!
1 - Nektek nem csinál olyat az alaplapi hangkártya, hogy netezés közben, mikor a firefox tölti be az oldalat, hogy recseg a hang a winampban? Lecsekkoltam ezzel a DPC latency meterrel, és mikor tölti az oldalat, akkor csupa piros oszlop jön. XP alatt nem volt ilyen gond csak Win7 alatt van. Az alaplapom UD3 rev. 2.0-ás.
2 - Ezek az utolsó BIOS-ok támogatják a magonkénti feloldást? Értem ez alatt, hogy én adom meg, hogy aktiválni akarom a Phenom X2-nél a 3-as magot, vagy a 4-est vagy mindkettőt.
Kössz!
-
adamka16
őstag
Valaki feltette már az UD3-hoz az FKB BIOS-t??? Érdemes cserélnem a mostanit szerintetek (FJ) vagy ez még béta lehet
-
katona.t
tag
válasz
molnarpeter #9632 üzenetére
THX
-
katona.t
tag
Helló
Nekem egy ud3 rev.1-em van.
Vehetek bele egy ilyet?: AMD ATHLON II 64 X3 425 AM3 BOX
Fog menni szépen? -
Romeo619
senior tag
GA-MA770-UD3 REv 2.1
-
Romeo619
senior tag
Hát így el kell mondjam hogy 1 6000+s X2s procival szállnuk mint a képzelet
majd msot ha hazaérek feltolok pár játékocskát rá
Aztán madj akkor tovább beszámolokat tudok adni -
Romeo619
senior tag
Én tegnap vettem 1 GA770-UD3
-
molnarpeter
nagyúr
Hello!
A GA-MA770-US3 (rev. 2.1) és a GA-MA770-UD3 (rev. 2.1) között mi a különbség? mert én csak a kondenzárorokat látom más színűnek -
katona.t
tag
Win xp x64 alatt szól szépen, tehát a windows-ban van valami elállítva. Viszont így már lehet, hogy nem is jó helyen tettem fel a kérdést...
Azt hittem driver gond...
-
katona.t
tag
Helló
Win7 alatt szeretném a digitális kimenetet használni. Igényel valami beállítást?
Mert összedugtam de nem szól.
5 méteres optikai kábelt használok, 5.1-es házimozi erősítővel. A kábel erősítő felőli végén látom a piros fényt, tehát szerintem jónak kellene lennie. A dvd is így van összekötve, azzal hibátlan.
Mi tévő legyek?
(ud3 rev 1 lapom van. A gyári driverekkel.) -
feketea
csendes tag
Sziasztok!
Következő problémával fordulnék hozzátok: DS3-as lapom van, és egyik pillanatról a másikra megpukkant benne (90%-os valószínűséggel) a VGA foglalat. Hazajöttem külföldi utamról mely 1 hétig tartott (természetesen áramtalanítva volt az egész gép), bekapcsoltam,10p MSN és netezés, az egér mozgatásának vonalában sárga csík jelent meg, 2mp-ig fekete kép, majd kék halál...restart többször, de nincs kép! Először VGA-ra gyanakodtam, de másik gépben ment szó nélkül, viszont ami a másik gépből kikerült kártya sem hajtotta meg a monitort. Még a tápot fogom megnézni, de viszont a HDD és a DVD is felpörög indításnál és az alaplap LED-ei is égnek. Memória tudtommal a BIOSZ-ban üvöltene, nincs köze a képhez, procinak pedig nem ilyenek a "sülési tünetei". Mellesleg utóbbi kettő vadonat új, eddig szó nélkül mentek, szóval még egy kizáró ok.
Van-e valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond, mit próbáljak meg, esetleg egyből gari (mert még szerencsére az, ebből adódóan nem is akarok itthon sokat küzdeni vele,de hátha...)!Előre is köszönöm!
-
GAbre
veterán
válasz
JoolsNOS #9611 üzenetére
Nyugalmiban 48 fok!
Amúgy gondolkozok,h lecseréljem a hyper uc hűtő ventijét 2500on tud menni.
Hátha hűvösebb lesz így a proci.
De csak zalmanok mennek 2800on max,ahogy látom....
Sajna 2 év után kipucoltam az egész hűtőt,olyan mintha új lenne,de nem hűt így se jobban max 1-2 fokkal jobb.. -
JoolsNOS
veterán
Az energie saver program nem sokkal segít jobban mint a sima cool n quet. Inkább az legyen bekapcsolva. Azzal nem kell külön foglalkozni. A ddr2 ram fesze 1.8. Nálam asszem 1.82 és annál lejjebb nem tudsz menni. De a procit feszeld picit alul, mert a 64 fok az már sok. Nyugalmi állapotban mennyi?
-
GAbre
veterán
Üdv!
Vki tudja,h lehet megcsinálni az energie savert?
Beraktam inditópultba,hogyha bekapcsol a gép akkor autmatán induljon el.Eddig ment is rögtön bekapcsolt úgy ahogy kell
De mostanában,volt,h kiírta a bootolásnál,h easy energia sever tourned off.
És azóta nekem kell rámennem,h on.
Ami nem is lenne nagy baj,csak tesóm,és unokatesóm is szokta használni a gépem,és ők néha szeretik bekapcsolva hagyni,és "hülyék" hozzá,h rámenjenek,h "on".
Vki tud segíteni?Meg olyan kérdésem,h maxon kihajtott procinál mennyi az "ideális hőmérséklet"?
Mert nekem 100%on használva úgy 62-64 fok.(papírja szerint üzemi hőm. axem 59fok).Jah és memók feszét,h állítsamal bioszba pl lejjebb,mert ott csak plusz feszt enged neki adni?
Procinál enged 1edül kevesebbet. -
Krisinto
őstag
Vagy esetleg valami korlátozná?
Lövésem sincs már,hogy vajon mi lehet... -
Krisinto
őstag
Üdv
Lenne egy kérdésem:
Régi alaplapoknál lehetett szabályozni,hogy a VGA-nak mennyi ramja legyen(128/256/512)
Ezeknél a lapoknál is van ez?
Mert másra nem tudok gondolni...Amióta biost frissítettem azóta olyan mintha valami 3650-el játszanék...
Esetleg valami más? -
mcs
veterán
Vettem egy Cooler Master Hyper TX3at a procimra.
Most perpillanat a 3 ghzet nézem Prime-al, 1,35re állított fesszel, ami valójában 1,392 terheléskor.
Előbb a 2,91et alapfeszen bírta fél óráig, és a játékok sem fagytak.
Mennyi feszt tolerálnak ezek az Athlon X2esek? A gyártó szerint 1,325-1,375ig, ezért állítottam 1,35re, de van egy kicsike kis tűrés felfele.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest