- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elérhető a Fractal Scape
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple asztali gépek
- HP notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
válasz
SpongyaBob #9680 üzenetére
Ahogy nézem, már FB-vel is megy pár AM3-as proci, az újabb BIOS verziókkal meg tovább bővítették a kompatibilitási listát.
-
Gyusz
őstag
válasz
SpongyaBob #9677 üzenetére
Nem, mert én rosszat néztem.
De ha béta BIOS kell a rendes működéshez, akkor azt kell feltenni. Mondjuk már elég régóta kiadták az FDD-t, talán egyszer lesz belőle nem béta verzió.
De mintha régebben problémák lettek volna DS3-ban AM3-as procikkal. Most ezen ez a BIOS mennyit segít, azt nem tudom.
-
Gyusz
őstag
válasz
SpongyaBob #9674 üzenetére
Nem néztél véletlenül valamit félre? Én úgy látom, hogy FB-től van C2-es X2 550 támogatás, FF-től pedig a C3-as steppingel sincs gond, és ezek közül egyik sem béta BIOS.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
SpongyaBob #7251 üzenetére
hát én még ilyenről nem hallottam hogy chipset miatt ne menne egy játék. de a te konfigod veszélytelen! most néztem: 2x2giga redszer memory+1gb vram...tényleg nem lesz gondod jódarabig
V.Stryker:
, itt csak fanatikusoknak van helye
. ja és a lenovo notebookot a barátnőm használja
...az inteles.
Én és "Chuck Norris az AMD&ATI-t választotta."
-
AXisBOLD
addikt
válasz
SpongyaBob #7248 üzenetére
szerintem mehet bele, supportban is szerepel.
jók ezek a deszkák, a 770-es is jó(újabb lapokat is szerelnek vele, lásd MA770T-UD3P). meg ugye SB700.
azt hogy a chipset mennyire időtálló milyen szempontból kérdezed?
szumma: az egyik legerősebb procit veszed, ami simán megy a lapban és egy jó darabig elég lesz, szal ezért nem érdemes új deszkába fektetni. ezzel a konfiggal én kibekkelnék pár évet(gond nélkül) és ha váltanék, mindenképen megvárnám a Zambezi-t vagy a LIano-t, mert ezekhez már úgyis egy teljes rendszer csere kell.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
SpongyaBob #7158 üzenetére
akkor a revision miatt lehet
. azt hittem neked is rev1-es.
-
aleister
veterán
válasz
SpongyaBob #7158 üzenetére
Ez tuti nem tápfüggő.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
SpongyaBob #7153 üzenetére
az fasza, mert nálam meg nem volt elég neki a sys-ben az 5volt. meg kellett lökni és utána már ment szép halkan. ezért vettem fan mate-t.
érdekes mert ugyan az a lap és a fan is...
mindegy kösz az infót.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
SpongyaBob #7147 üzenetére
szívesen.
neked sys-fanon 5v-al elindult?
-
AXisBOLD
addikt
válasz
SpongyaBob #7133 üzenetére
fordulatszámot nem állítottam, a PC Health Status-ban(linkelt kép) lehet pár dolgot állítani, de nem sok mindent.
PWR fanra kösd a ZM-F3 ventit a hozzá kapott 5v-os potival. elvileg ugyan úgy fixen ~1128rpm-en kell mennie mint nálam.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
SpongyaBob #7115 üzenetére
nekem DS3 rev1 van és egy 12cm-es zalmi(ZM-F3) van elől a pwr-re kötve.
power fan: Zalman ZM-F3 + 5v poti.
sys Fan1: Zalman ZM-F3 + Zalman Fan Mate 2
sys fan2: Zalman ZM-F1 + hozzá kapott 5v-os poti.sajnos a sys fanokban a 12-es zalminak már kevés az 5volt(nem indulnak el), 12v-on meg hangosak(szerintem). fan mate-nek is 5volt az alja, de azzal meg gond nélkül ekidul legkisebbre tekerve.
ha valami nem világos kérdezz.
-
Cadal
őstag
válasz
SpongyaBob #7034 üzenetére
A képen szereplő csatlakozók bármelyikére kötheted kivéve a cpu_fan-ra. Az alsó sys_fan01 szabályozható, vagyis ha arra kötöd, biosban beállítod a szabályzást és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Futás, futópályák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen alaplapot vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest