- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bronz hatásfokú Rosewill tápok 12V-2x6 csatolóval
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
norb000
csendes tag
Sziasztok!
Új alaplap, új Intel Core2 Duo E7300-as procival, 2x2048MB Ram, ATI 4670-es VGA.
Fent nevezett alaplappal a következő a problémám:Összeraktam, működött, meg akartam spórolni egy format c:-t (vinyó a régebbi gépből való), így kapott egy windows reinstallt, drivereket stb. (ideiglenes megoldás lett volna). Az alaplap Dual Biosos, felkínálta, hogy frissítem-e online a biost, igent nyomtam (újraindítás nem volt utána). Még utána működött a gép, majd kikapcsoltam. Reggel akartam bekapcsolni, és a monitort nem kapcsolja be, a 4 phase led világít rajta, ventik mennek és semmi.
Ha elcsesztem a BIOS-t, akkor - mivel dualos - nem kellene mennie a másiknak? Vagy hogy lehet elérni a másik biost?
A másik, ha berakok egy sima Celeronos procit, akkor azzal meg folyamatosan újraindul. Kb. 2 másodpercig bekapcsol, majd ki.
BIOS törlés megtörtént (jumper, elem ki-be, táp lehúz, minden), mégsem történt változás.
Valakinek valami ötlete a jelenséggel kapcsolatban? Megköszönném.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest