- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
norb000
csendes tag
Sziasztok!
Új alaplap, új Intel Core2 Duo E7300-as procival, 2x2048MB Ram, ATI 4670-es VGA.
Fent nevezett alaplappal a következő a problémám:Összeraktam, működött, meg akartam spórolni egy format c:-t (vinyó a régebbi gépből való), így kapott egy windows reinstallt, drivereket stb. (ideiglenes megoldás lett volna). Az alaplap Dual Biosos, felkínálta, hogy frissítem-e online a biost, igent nyomtam (újraindítás nem volt utána). Még utána működött a gép, majd kikapcsoltam. Reggel akartam bekapcsolni, és a monitort nem kapcsolja be, a 4 phase led világít rajta, ventik mennek és semmi.
Ha elcsesztem a BIOS-t, akkor - mivel dualos - nem kellene mennie a másiknak? Vagy hogy lehet elérni a másik biost?
A másik, ha berakok egy sima Celeronos procit, akkor azzal meg folyamatosan újraindul. Kb. 2 másodpercig bekapcsol, majd ki.
BIOS törlés megtörtént (jumper, elem ki-be, táp lehúz, minden), mégsem történt változás.
Valakinek valami ötlete a jelenséggel kapcsolatban? Megköszönném.
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Suzuki topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest