- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
norb000
csendes tag
Sziasztok!
Új alaplap, új Intel Core2 Duo E7300-as procival, 2x2048MB Ram, ATI 4670-es VGA.
Fent nevezett alaplappal a következő a problémám:Összeraktam, működött, meg akartam spórolni egy format c:-t (vinyó a régebbi gépből való), így kapott egy windows reinstallt, drivereket stb. (ideiglenes megoldás lett volna). Az alaplap Dual Biosos, felkínálta, hogy frissítem-e online a biost, igent nyomtam (újraindítás nem volt utána). Még utána működött a gép, majd kikapcsoltam. Reggel akartam bekapcsolni, és a monitort nem kapcsolja be, a 4 phase led világít rajta, ventik mennek és semmi.
Ha elcsesztem a BIOS-t, akkor - mivel dualos - nem kellene mennie a másiknak? Vagy hogy lehet elérni a másik biost?
A másik, ha berakok egy sima Celeronos procit, akkor azzal meg folyamatosan újraindul. Kb. 2 másodpercig bekapcsol, majd ki.
BIOS törlés megtörtént (jumper, elem ki-be, táp lehúz, minden), mégsem történt változás.
Valakinek valami ötlete a jelenséggel kapcsolatban? Megköszönném.
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest