- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
dchris
csendes tag
Egyik problémára a megoldás Gigabyte FAQ-ból:
''After updating to latest bios there is a new option in Bios setup menu called the “SATA AHCI mode”, does this mean Intel ICH8 supports AHCI function?
Only Intel Southbridge chipset model names that include a R/DO/DH will support AHCI and RAID functions. The function ICH8 AHCI can only be enabled under Vista. If you are using Windows XP/2000 please disable the function “SATA AHCI mode” in bios.''
Értem én, de miért kell ahhoz Vista, hogy az AHCI-t bekapcsolhassam. Ha a egyik fórumos szerint AHCI=NCQ, akkor annak mennie kellene XP alatt is.... vagy inkább vettem volna DS-4-et...
Tuning szempontjából nincs vele gondom, E6300-at hajtok 429-en, minden alapfeszen és atomstabil...
Aktív témák
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest