Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
nem tudom, de nekem csak nagyon magas fsb-nél volt rá szükségem (500 közelében)
viszont úgy rémlik option2-vel nem indult el ilyenkor a gép, ha előtte áramtalanítva voltfsb-nek is adj
plusz adhatsz a ramnak is +0,2-tderítsd ki, hogy mi a gond, több lépésben emeld az fsb-t és prime-ban futtasd a blend-et és a small fft-t is
-
FlasH-BacK
senior tag
Hali!
Ha procit akarsz tesztelni, a középsőt válaszd ki, ha a ramot, akkor az alsót. De elvileg mindkettő használja mindkettőt, ahogy az oda is van írva mögé.
Úgy látszik a lapod berakta CL6-ba a ramot auton, azt lejjebb veheted 5-re biosbol. Talán a CL4-et is vinnék 800-on, de sok különbség nem lenne. Memtest-tel is nézd meg a ramokat, az a biztos, ha húzod. 800-on CL5-ben beton stabilnak kell lenniük.
Ha többet szeretnél mint 2.8ghz, akkor viheted 400 fölé az fsb-t, elvileg ezek a lapok 480mhz-ig stabilak alapfeszen, ha adsz még az mch-nak, akkor az 500 is meg lehet. Szorzót 7 fölé nem tudod vinni az E6300-mon. -
FlasH-BacK
senior tag
Nekem a 400x7-et 1.2V-on viszi a procim (lejjebb nem néztem), hiba nélkül. De a pci frekit miért állítottad manuálisan? Nem mintha baj lenne, de autón is 100-on tartja, ha jól tudom.
Amúgy nézd meg memtesttel, majd prime-al vagy orthossal, hogy kiderüljön, mi hibázik, mi miatt fagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Spórolós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest