- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Honor Pad 9 - médiaszakos
- Léghűtés topik
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
nem tudom, de nekem csak nagyon magas fsb-nél volt rá szükségem (500 közelében)
viszont úgy rémlik option2-vel nem indult el ilyenkor a gép, ha előtte áramtalanítva voltfsb-nek is adj
plusz adhatsz a ramnak is +0,2-tderítsd ki, hogy mi a gond, több lépésben emeld az fsb-t és prime-ban futtasd a blend-et és a small fft-t is
-
FlasH-BacK
senior tag
Hali!
Ha procit akarsz tesztelni, a középsőt válaszd ki, ha a ramot, akkor az alsót. De elvileg mindkettő használja mindkettőt, ahogy az oda is van írva mögé.
Úgy látszik a lapod berakta CL6-ba a ramot auton, azt lejjebb veheted 5-re biosbol. Talán a CL4-et is vinnék 800-on, de sok különbség nem lenne. Memtest-tel is nézd meg a ramokat, az a biztos, ha húzod. 800-on CL5-ben beton stabilnak kell lenniük.
Ha többet szeretnél mint 2.8ghz, akkor viheted 400 fölé az fsb-t, elvileg ezek a lapok 480mhz-ig stabilak alapfeszen, ha adsz még az mch-nak, akkor az 500 is meg lehet. Szorzót 7 fölé nem tudod vinni az E6300-mon. -
FlasH-BacK
senior tag
Nekem a 400x7-et 1.2V-on viszi a procim (lejjebb nem néztem), hiba nélkül. De a pci frekit miért állítottad manuálisan? Nem mintha baj lenne, de autón is 100-on tartja, ha jól tudom.
Amúgy nézd meg memtesttel, majd prime-al vagy orthossal, hogy kiderüljön, mi hibázik, mi miatt fagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gyúrósok ide!
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged