Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mozso26
senior tag
Én hurcolásztam magammal a féleszü embereimet.Egy kicsit több iteligenciával is megáldhatták volna öket
Még szerencse h a parancsaimat helyel közel végrehalytották pl. lelötték a helit , tankot.Viszont volt olyan h csak akkor kezdett el követni ha visszamentem érte és ugy rugdostam magam elött
de ha gondolod le is löheted öket.A jack bauert nem vágom.
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
Haky van megoldás C:\Program Files\Ubisoft\Ghost Recon Advanced Warfighter 2\Data\settings\renderer_settings.xml(vagy ahol neked van) szerkesztve lehet csak mindent highre rakni. Annyi az egész, hogy ahol a 2'' között medium van azt átírod high-ra.És már kész is.
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
Én pedig nem tudom highre tenni a texturákat a menüben.Amugy 80-90 fps-el megy maxon 1280*960-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Amazon Kindle
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple MacBook
- Parfüm topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest