Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Battleaxe #185 üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy alapból nekem is egy csapattársat adott, de ez pályakezdés előtt felvihető a szokásos négyre...Így azért sokkal könnyebb ez a pálya is
Amúgy én is szenvedtem ezzel a pályával, de aztán taktikáztam:
Araszoltok embereiddel, leszedtek szépen mindenkit. Amikor tiszta a terep, elrendezed az embereidet, a snipert felküldöd az egyik toronyba, a többiek melletted, stb. Bemész az épületbe, felteszed a bombát, kijössz a többiekhez, itt ugyebár jön egy nagyobb csapat, de ha jól állítottad be a csapatod helyzetét, karcolás nélül leszednek mindenkit 1 perc alatt (én is meglepődtem, milyen gyorsan végeztek).
Aztán jön a két helikopi, egyiket leszeded te, a másikra meg parancsot adsz az embereidnek. Amíg leszedtem az egyiket, lent volt a másik is.
Aztán már csak a leszállópályára kell eljutni, de ez már nem olyan nehéz.
Ez a pálya inkább csak türelemről szól, sztem. -
Skynet258
veterán
Hát igen, elég szopós rész az már ott...
Kitartás, ments sűrűn, menni fog az! Válogass be a csapatodba egy sniper-t, és szép lassan araszoljatok, meglátod, szépen leszedi majd azokat is, akiket te nem veszel észre
Meg egy idő után ugyis megtanulod, hol vannak az emberkék, én legalábbis már vártam, mikor melyik dugja ki egy kicsit a fejét, és... -
Skynet258
veterán
Végigtoltam én is, azt kell hogy mondjam, számomra nagyon kellemes kis játék volt ez!
Szép a graf, szerencsére a vasam is bírta, és élvezetes a játékmenet. Lehetett volna kicsit hosszabb is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest