- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Battleaxe
üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy alapból nekem is egy csapattársat adott, de ez pályakezdés előtt felvihető a szokásos négyre...Így azért sokkal könnyebb ez a pálya is

Amúgy én is szenvedtem ezzel a pályával, de aztán taktikáztam:
Araszoltok embereiddel, leszedtek szépen mindenkit. Amikor tiszta a terep, elrendezed az embereidet, a snipert felküldöd az egyik toronyba, a többiek melletted, stb. Bemész az épületbe, felteszed a bombát, kijössz a többiekhez, itt ugyebár jön egy nagyobb csapat, de ha jól állítottad be a csapatod helyzetét, karcolás nélül leszednek mindenkit 1 perc alatt (én is meglepődtem, milyen gyorsan végeztek).
Aztán jön a két helikopi, egyiket leszeded te, a másikra meg parancsot adsz az embereidnek. Amíg leszedtem az egyiket, lent volt a másik is.
Aztán már csak a leszállópályára kell eljutni, de ez már nem olyan nehéz.
Ez a pálya inkább csak türelemről szól, sztem. -
dDiego
aktív tag
válasz
Battleaxe
üzenetére
Életet nem lehet tölteni, minden pálya elején maxon indulsz. A fegyvereket meg a katonák ''inteligensen'' választják, tehát, ha azt mondod neki, hogy attack és a tankra mutatsz, nem fogja kövekkel dobálni, hanem előveszi a páncéltörőt.
Ez figyelhető meg akkor is, amikor azt mondod nekik, hogy go recon, akkor meg előveszik a másodlagos hangtompítós fegyvert (nem mindig), és nem lövöldöznek, hanem lapulnak, mint ... a gazban és várják a parancsot. ''Talk to me sir!''
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crypto Trade
- Battlefield 6
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- SzoftverPremium.hu
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest