Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Battleaxe
üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy alapból nekem is egy csapattársat adott, de ez pályakezdés előtt felvihető a szokásos négyre...Így azért sokkal könnyebb ez a pálya is

Amúgy én is szenvedtem ezzel a pályával, de aztán taktikáztam:
Araszoltok embereiddel, leszedtek szépen mindenkit. Amikor tiszta a terep, elrendezed az embereidet, a snipert felküldöd az egyik toronyba, a többiek melletted, stb. Bemész az épületbe, felteszed a bombát, kijössz a többiekhez, itt ugyebár jön egy nagyobb csapat, de ha jól állítottad be a csapatod helyzetét, karcolás nélül leszednek mindenkit 1 perc alatt (én is meglepődtem, milyen gyorsan végeztek).
Aztán jön a két helikopi, egyiket leszeded te, a másikra meg parancsot adsz az embereidnek. Amíg leszedtem az egyiket, lent volt a másik is.
Aztán már csak a leszállópályára kell eljutni, de ez már nem olyan nehéz.
Ez a pálya inkább csak türelemről szól, sztem. -
dDiego
aktív tag
válasz
Battleaxe
üzenetére
Életet nem lehet tölteni, minden pálya elején maxon indulsz. A fegyvereket meg a katonák ''inteligensen'' választják, tehát, ha azt mondod neki, hogy attack és a tankra mutatsz, nem fogja kövekkel dobálni, hanem előveszi a páncéltörőt.
Ez figyelhető meg akkor is, amikor azt mondod nekik, hogy go recon, akkor meg előveszik a másodlagos hangtompítós fegyvert (nem mindig), és nem lövöldöznek, hanem lapulnak, mint ... a gazban és várják a parancsot. ''Talk to me sir!''
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest