Új hozzászólás Aktív témák
-
robi191
csendes tag
válasz
liksoft #1733 üzenetére
Igen, pontosan gdb-re kérdeztem rá, mert a köztudatban csak annyi van, hogy keresse meg a fájlokat és azokat mentsék le.
Lassan kiderült, hogy image fájlt is tud menteni, kérdés, hogy abból is tud-e keresni, és ha igen, milyen image fájlokat kezel. Mert ahogy kiderült, a raw copy és a macrium is más formátumot csinál, azokat tudja kezelni?
Nekem még talán a legrégebbi verzió van meg, ami még win95 alatt is megy, most véletlenül megtaláltam a benne lévő faq-t, jól el van dugva, és ugye, ez az a program, amit akkor használ az ember(fia), amikor nagy baj van, és akkor csak a képernyő közepén lévő opciókra koncentrál, amik csak a "next-next-save" sémára épülnek.
Nagy mehezen annyit hámoztam ki belőle, hogy img és imc fájlokat tud kezelni, kérdés, hogy mennyiben különböznek a másik két - vagy többi - program image fájljaitól.Ha valainek van ebben tapasztalata, örülnék egy gyors válasznak, mert sikeresen elinditottam a raw copy mentést, remélhetően holnapra végez vele.
-
SpG
csendes tag
válasz
liksoft #1692 üzenetére
Ez sajnos evidens a tartalom és a várható költségek összevetése után.
Mindenhonnan összelapátolt mp3-ak, saját és baráti fotók/videók, összegyűlt egyetemi doksik, letöltött filmek stb. Minden, ami egy bölcsész szakon előfordulhat, rendes zűrzavarban tárolva (amiben ő persze eligazodik).Ami tőlem származott az megvan, amit begyűjtött másoktól az talán... Azt hiszem már beletörődött a dologba, csak nehéz a vélt/valós veszteséget leírni. Remélem csak az ideje veszik oda amit az (újra)összeszedésre kell fordítson.
Nem tudom átment-e az üzenetem, hogy: egyszerűbb lett volna előtte menteni, mint utána.
-
SpG
csendes tag
válasz
liksoft #1690 üzenetére
Ezt maradéktalanul kibirta, a notebook 2014 júliusi, a lemez meg éppen kétéves (de mivel a Lenovonak szállították a garija oda futott volna be: 12 hónapig).
That's all folks!
HW-es kolléga melegedésre gyanakszik, ez mennyire lehet releváns? Tényleg lenne benne valami termikus védelem?
Nekem inkább az SSD része bűzlik a dolognak, de azzal sem hinném hogy lenne mit tenni... -
SpG
csendes tag
válasz
liksoft #1688 üzenetére
Ezt valószínűleg az így 'gyógyított' IDE/PATA drive-ok miatt írhattam. Már beugrott, hogy itt az elektronika és a mechanika egységet képez - nix ugribugri...
Eszerint semmit nem fogok cserélni. (A notiban meg már egy új WDblue van.)Azért az mégis érdekelne mi a fene történhetett, mert nem vagyok az ilyen hirtelen (2 év) halálokhoz szokva. Eddig csak egy 160G-s Samsungot nyírtam ki (félméterről sikerült szőnyegpadlóztatnom), tinédzserkorú merevlemezek működőképesek... egyelőre.
-
-
-
G@ben
addikt
válasz
liksoft #1666 üzenetére
Amit tudok: külső NTFS notebookvinyó, egy laptopra volt rádugva, használva volt folyamatosan, aztán mondta Apám, hogy nézzem már meg, mert néha nem ismeri fel a gép. Megnéztem, a HDSentinel 0%-ot írt rá, a fájlok nagy része meg 0 méretű volt már akkor. Direkt checkdisk, formázás, anyámkínja nem volt, véletlen meg nem hinném.
-
G@ben
addikt
válasz
liksoft #1664 üzenetére
Hozzám ennyi jutott el, mint a súgdosós játék végén.
A mentést végző faszi elmondta Apámnak, aki abszolút nem ért hozzá, ő meg továbbmondta nekem.
A lényeg, hogy a winchester nagy részén 0 méretűek a fájlok. Ez mitől lehet?
Én sem hallottam még kémiai mentésről, ezért is kérdeztem, hogy az mi. -
King Unique
titán
válasz
liksoft #1661 üzenetére
Értem, akkor mindegyiknél ugyanúgy előfordulnak problémák.
Tanulópénznek ez jó volt, mert inkább érdemesebb kezdeti plusz költségként több (külső) HDD-t venni ilyen célra, mint utólag horror összegeket kifizetni adatmentésre, mert gondolom ekkora (100 GB-ok, TB) adatmennyiségnél több 100k az ára...
Kösz az infókat!
-
King Unique
titán
válasz
liksoft #1659 üzenetére
Oksa, akkor majd ennek megfelelően járok el.
Először persze másik drive(-ok) beszerzése a cél, aztán majd utána elszórakozok vele.
Azért ilyen többlépéses mentésnél, ok hogy nem árt biztosra menni, de gondolom tárhely kell hozzá bőven.Köszönöm a segítséget és az információkat!
Ui.:
Mint adatmentő szakiknak, ilyen USB-s külső meghajtó RAW partíciós ügyekben mi a tapasztalat, oprendszer, nem megfelelő leállítás stb. okozza, v maga a drive vezérlésének hibája felelős érte inkább?? Valamint biztonság tekintetében jobbak a Linuxos ext2/3/4, v Maces HFS+ fájlrendszerek, azoknál kevesebb mentést kell végezni?
bocs a plusz kérdésekért, csak szimplán érdekel. -
King Unique
titán
válasz
liksoft #1657 üzenetére
Időkorlát??? Az szerintem nincs
, csak akkor kell újra megadni a jelszót, ha kijelentkezek a rendszerből, v alvó módból felébresztem a gépet. Illetve nem értem, hogyan zárna vissza ez esetben, ha alapból nem is volt deaktiválva?
Szerintem így GDB-vel nincs értelme a mentésnek, mert ugyan nem futtattam végig, de deaktiválás nélkül kétlem, h hozzáférne a drive tartalmához...Klónozás nyilván jó ötlet, de annak is gondolom, akkor van értelme, ha előtte deaktiválom a meghajtózárat és onnantól már lehet titkosítás nélkül klónozza át, mert amúgy nem, v igen
Ebből kiindulva, ha pl. GBD-ben kulcs nélkül másolnám át a teljes lemezképet egy másik meghajtóra, akkor kapnék egy titkosított vmit, amihez nem tudnék hozzáférni, mert ahhoz kéne az adott külső ház, annak USB vezérlője is stb.Szal úgy néz ki GDB kilőve, akkor marad Easeus, v más program, ami erre alkalmas.
-
King Unique
titán
válasz
liksoft #1655 üzenetére
Ugyanezt csinálja 64 bites Win7 és Win8 rendszeren is, de ami a fura, h csak akkor, ha feloldom a meghajtózárat...
Ha anélkül engedem rá, akkor ez is már 6-8 óra scannelési időtartamot ír ki.
Ezt meg végképp nem értem, mert anélkül hogyan látna bele a fájlrendszerbe, hogyan tudná átmásolni az adatokat, mert az elvileg mindenképpen szükséges a sikeres mentéshez gondolom, v nem....
Easeus esetében pont fordítva volt, amíg nem oldottam fel, az nem is látta a meghajtót, de utána legalább lefutott és feltérképezte rendesen a tartalmát. GDB látja a partíciót anélkül is, de nekem ez így kicsit sántít... -
tvamos
nagyúr
válasz
liksoft #1648 üzenetére
En nem lattam semmilyen uzemmodot. Egy nagy gomb volt, hogy "Sophistication". Megnyomtam, es azota keres.
Na jo, elotte ki kellett valasztani a HDD-t, amin kisvartatva megtalalta az NTFS file-rendszert. De nem volt ott semmi valasztek, nem emlekszem ilyesmire.
Errol van szo:
<GetDataBack Simple (Version 1.02) Unlicensed Evaluation Copy> -
tvamos
nagyúr
válasz
liksoft #1644 üzenetére
Az a legnagyobb bajom a GDB-vel, hogy az hihetetlen sok file-t talalt ezen a HDD-n, amiket meg sem tudok nyitni. Ha gyakorlatilag ugyan ezt csinalja a fizetos verzio, akkor szamomra hasznalhatatlan. Ha legalabb par file-t le tudnek menteni, akkor latnam, hogy ki tudom-e csomagolni a zip allomanyokat, vagy ilyesmi.
Mondjuk, amiota ez a lemez megmihalylott, fejlodott a technika, gyorsan toltok egy GDB-t. Ha most mar mukodik az elkepzeleseimnek megfeleloen, akkor vegulis meger 100 USD-t...
-
koszsim
újonc
válasz
liksoft #1640 üzenetére
Elösször is bocsánat hogy beletrollkodtam a másik fórumba is csak hát mint ahogy az látszik is újonc vagyok itt és minden lehetőséget meg akartam ragadni.
Egyébként részben igazad volt: (sztem ez már több mint jogosultsági probléma) egy haver tanácsára a Total Commanderben végül is sikerült előcsalogatni őket a rejtett fájlok mutatásával. A dolog pikantériája hogy a Windows Intézőben direkt beállítottam a rejtett fájlok mutatását mégis csak a Total Commander mutatta meg a fájlokat. -
tvamos
nagyúr
válasz
liksoft #1637 üzenetére
Akkor elobb kell a backup? (Ha jol ertem, az lement mindent a lemezrol.)
A GDB ha jol latom, csak Windows-ra van. Az nem tetszik annyira.
A GDB tud tomoritett backupot kesziteni? Mert nem volt sok adat a lemezen, nem feltetlen ragaszkodnek hozza, hogy vegyek egy nagyobb (3T) HDD-t. Persze, ha nam lehet meguszni a dolgot... -
Andrew31
senior tag
válasz
liksoft #1619 üzenetére
Szia!
Á, nem, ez "rendesen" működött eddig, ahogy írtam, rengeteg adat van rajta, csak ma egyszerűen nem akarta kiadni és nagyon sietnem kellett. :s
Lehet, hogy maga az elektronika bénázik a HDD-vel, mert ez egy 1.5 TB-os WD elektronikája, csak azt eladtam, lett helyette 2 TB, most 3... Aztán ezt lehet, hogy ezt nem igazán kezeli jól, áthelyezéskor pl. minden fájl átvitele után megáll egy kicsit, mérettől függően akár bosszantóan sokat is. :s (mármint ilyen 20-30s-ot, ami tök jó, ha haladni kellene)
A dologhoz még hozzátartozik, hogy épp ma reggel rendeltem egy HDD dokkolót. Jókor....
De most fut a GDB rajta, még 3-4 óra és végez, ha másolható, akkor majd, ha hazamegyek, ott ismét lefuttatom (már beépítem a winyót) és átmásolgatom egy 2TB-os és egy külső, 500 GB-os HDD-re aztán format és vissza... jó este lesz.
Csak sikerüljön, más nem érdekel!
-
FlashSecret
csendes tag
válasz
liksoft #1599 üzenetére
Szia!
Nagyon szépen köszönöm válaszod, sajnos a fenti általam leirt soroknál én is gondoltam,
hogy nem lesz annyira probléma mentes a rajtalévő adatok visszaszerzése.....Az sajnos elképzelhető, hogy elöregedett ugyan nem használtam minden nap...
Most már csak néhány kérdésem van:
- ez a vezérlő chip vagy az "adattároló" chip lehet? (lehet hogy buta kérdés)
- Illetve ha van egy ugyan olyan pendrive-om akkor van-e lehetőség, hogy feláldozzam azt az adatokért....Mégegyszer nagyon köszönöm a válaszod!
-
tvamos
nagyúr
válasz
liksoft #1580 üzenetére
No, igy masfel ev utan, az uj GDB NTFS latja a USB 2T WD HDD-im tartalmat. Viszont... Ossze-vissza katyvasz a konyvtar rendszer, es van olyan fle, amit 20-30-szor is megtalal, kulonbozo file meretekkel. Nem allitom, hogy mindre raprobalkoztam, de a legnagyobbat probaltam kikeresni. Es mindezt 5-10 file-lal. Es sajnos mind serult. (Ezek zip-ek, meg rar-ok voltak annak elotte.) Azt ugye tudom, hogy a file-ok elotte jok voltak, es fizikailag nem serult a lemez. Ez a akarmilyen tablazat serult meg rajta, ami a FAT helyett van az NTFS-en. Erdemes meg probalkozni? Vagy a penzes verzioval menne? Mi lehet itt a titok?
+1 miert lehet az, hogy az NTFS, meg a FAT verzio is latja a file-okat egy leformazott meghajton?
-
-FreaK-
veterán
válasz
liksoft #1574 üzenetére
Szia!
Köszi.
Formázni mindenképpen kellett, a meghajtó máshogy nem volt hozzáférhető, más gépben sem.
Nem tudom hogy ennek mi volt az oka, teljesen hardver hiba gyanús volt, már azon voltam hogy kuka, még utoljára megpróbáltam megformázni hátha azt engedi és majd vissza tudom állítani. Ezt engedte.
Korábban a tulajdoni jogokkal babráltam, mert egyszer régen "elkalibrálódott", csak erre tudtam gondolni hogy ez az oka.Igen, ez nekem is eszembe jutott, sajna már másolás közben, de talán nem baj és a fontos adatok még nem íródtak felül (egy része már megmentve).
Ok, de miért? az adatok fizikailag ugyanott vannak ahol eddig, miért nem lehet csak a FAT táblában újra létrehozni a linket a lemezen fizikailag lévő adathoz? Gondolom meg van az oka, csak érdekelne hogy mi
A baj még hogy nincs adathordozóm amin lenne elég szabad hely a közel 600Gb-nak -
Peethy
őstag
válasz
liksoft #1550 üzenetére
Érintetlen bizony, nem csináltam vele azóta semmit. Értem, akkor azzal még megpróbálkozok, hátha
Köszönöm!
Amúgy, mint a szakmában jártas, gyakorlati tapasztalat alapján mit mondanál a WD-ről? Meglepődtem, mikor láttam, hogy az én notimban is WD van, és fél év alatt beadta a kulcsot, ennyi hibás szektorral, pedig semmi extrémre nem volt használva. A fórumban is sokaknál olvastam a WD-k ilyen meghibásodásáról. Én eddig egy megbízható márkának tartottam őket, kicsit megcsappant a bizalmam...
Szerk: erre milyen programot ajánlanál? Legjobb az ingyenes, de ha fizetős, az se gond, csak működjön.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
liksoft #1546 üzenetére
Hm, az egyik szoftver pedig bizony hivatkozott a két FAT táblázatra!!! Sőt, másfél napos dolgozás után két külön lehetőséget adott: FAT1, FAT2!
Tudom hogy titkosított a HW, eszembe sincs kikapni
és persze hogy egy másik meghajtóra mentek: konkrétan egy ugyanolyanra.
De sajna ez nem oldotta meg a problémám: még így is hogy két FAT-ből válogathatok, rengeteg a megnézendő cucc.
-
Fricu
tag
válasz
liksoft #1534 üzenetére
Szia és köszi.
Megfogadtam a tanácsod, szereztem egy másik 500-as vinyót, és sikerült mindent átmenteni rá egy recovery pgm-al.
Egyetlen fájl sérült csak, nem veszteség, szerencsém van.
Már jártam így korábban is, akkor nem volt mentendő adat az sérült logikai fájlon. A teszt azt mondta akkor (és most is így van), hogy van pár fizikailag sérült hely, a vinyó cserélendő. A vinyógyártó dos-os teszt pm-jével felülírtam az egész vinyót "1"-el, majd új MBR-t vittem rá, particionáltam, formatáltam, és láss csodát, nincs hibajelzés, a vinyó-teszt szerint 100% azóta is (két éve már).
Ez magyarázható?Ettől függetlenül (most, hogy max a rendszer újrarakást kockáztatom), van arra mód, hogy a formattálást helyrehozzam? A triviális format, majd adatok visszamásolása megoldáson kívül persze?
Tehát van egy 500-as vinyó, 50G a rendszernek az első partición, ez OK. A maradék 450 egyben particionálva, formattálva az adatoknak - ez sérült, úgy, hogy a betűjele látszik az eszkönek, de olvasni nem lehet, formázatlan a státusza, nincs rajta fájlrendszer az lemezkezelő szerint, de kifogástalan az állapota.
Szerencsére a közvetlen veszély elmúlt, csak b@ssza a csőröm a hiba, pláne, hogy már másodszor futok bele.
Ha van javaslat, magyarázat, köszönettel veszem.
u.i.:
Raid (1) segített volna? Csak azért kérdezem, mert a gondot az okozta, hogy rosszkor állt le a vinyó, valami írás közben (szerintem), ebben az esetben mindkét vinyón lévő adat sérült volna. -
Suty
csendes tag
válasz
liksoft #1523 üzenetére
El indítottam GDB-t 1%-on tart. Kérdezném hogy muszáj a komplett hdd-t átnézni-e.
Az ugyanis az 12 óra mivel ugye 1TB nekem meg 1 mappa 10GB kellne. Kitudom valahogy azt 10GB-t szedni.
Lehet nagy hülyeségeket kérdezek. De nincs is annyi helyem hogy a komplett 100Gb-t vissza állítsam. -
csigafej
tag
válasz
liksoft #1515 üzenetére
így hogy a drive-ot vállasztottam ki már sikerült visszamenteni az adataimat, annyi probléma van viszont hogy egy könyvtáramból, ahol a képeim voltak visszamentette szépen az egészet, viszont mikor megnyitok egy képet, azt írja ki ismeretlen formátum (pedig elvileg jpg) és hogy vmi unicode fájlnév problémája van, ez miből adódhat?
-
csigafej
tag
válasz
liksoft #1513 üzenetére
köszi a gyors választ, megpróbálom a raw recovery-t (melyik programot ajánlod hozzá?), a GDB-t próbáltam az előbb, felismeri ntfs meghajtóként, de mikor továbblépnék, azt az üzenetet írja hogy nincs ntfs partíció...
esetleg komolyabb helyen vissza tudják nekem állítani?
-
csigafej
tag
válasz
liksoft #1511 üzenetére
sziasztok,
Tegnap Partition Magic-el (XP-alól) próbáltam egy 320 gigás vinyón új 10 gigás partíciót létrehozni xp-nek, a meglévő egyetlen partíció elé! kb 4 óra után megállt és kiírt egy hibaüzenetet hogy nem sikerült neki és próbáljam megjavítani scandisk-el (a 10 gigásat létrehozta). azóta nem látom fájlkezelőkből a meghajtót (PM-ben látszódik tiszta pirosan de nem lehet semmit csinálni vele, not formatted-nek írja és csak formázást engedne, azt meg nem akarom mert van rajta 280gb adatom...).
Van-e lehetőségem valahogy visszaállítani a meghajtót? vagy lementeni a fontos adataimat róla?
köszönöm, üdv
Gyuri -
donrob26
csendes tag
válasz
liksoft #1503 üzenetére
2órámba telt, mire visszatudtam állítani.
A win7-et az előző "F" meghajtóra rakta amit most "C"-nek nevezett el. Az előző "C" meghajtót vissza tudtam állítani a lemezkezelésnél, csak ki kellett választani egy betűt, hogy milyen meghajtó legyen, így most "G" lett.Azért köszi a választ! És bocsi az értelmetlen "hablatyért", csak így tudtam megfogalmazni
-
Killerlaca
senior tag
válasz
liksoft #1499 üzenetére
Szia!
Az mitől lehet, hogy az ég világon semmi értelmeset nem találnak a progik?
Se egy program vagy film vagy mp3...mindig csak a hülye windows könyvtárstruktúrát találja (windows,program file, documents.....)
A képeket ömlesztve,de asszem visszakaptam(át kell válogatnom...).
Van erre valami ötlet?Köszi
-
VGYke
addikt
válasz
liksoft #1492 üzenetére
Köszönöm válaszod! Hát ez tényleg türelmes embereknek való...
Már értem, a visszaállítás külső cégnél miért kerül nagyon sokba.....
Péntek óta ezzel szórakozom szabadidőmben (mondjuk megéri, mert jönnek ám visszanyert adatok). Csak hogy a visszanyerés után jön a fekete leves: Olvasható a fájl, ugyan az mint az előbbi procedúrával, előbbi vélt partícióról mentett adat, stb, stb?
"végig kell esetleg nézni, melyik adja a legjobb találatot" : Én ezt csak úgy tudom végignézni, ha átmásolom egy külső HDD-re az összes találatot, majd kipróbálom hogy megnyitható-e a fájl, vagy összehasonlítom (pl. TC fájl összehasonlítás) egy korábbi GetDataBack mentéssell.... Persze a külső HDD kapacitása végesEsetleg nincs jobb módszer a fájlok + könyvtárak összehasonlítására mint a TC egyenkénti fájl összehasonlítás? Mert ha lehetne komplett könyvtártartalamat, akkor egyezés esetén a dublikációt el lehet dobni, ami meg különböző, ott kell keresgélni melyik a jó!
-
-
PHenis
senior tag
válasz
liksoft #1481 üzenetére
Szia,
egy 1GB-os FAT rendszerű SD kártyáról szeretnék pár fontos fényképet visszaállítani, de a GDB 16%-nál mindig megáll. Addig szépen halad, majd ott megáll úgy hogy takmanagerből se tudom kilőni. A Legfrissebbet töltöttem le a hivatalos oldalról. Mi lehet a hiba, van ötleted? -
jackbacsi87
senior tag
válasz
liksoft #1465 üzenetére
Persze, megértem, hogy csak a "bemutató" ingyenes, azt viszont nem, hogy a legtöbb oldal, ahonnan le lehet tölteni, ezt miért nem jelzi? 90%ban csak azt írják, ingyenes, azt nem, hogy ha használni is akarod, fizess.
Természetesen tovább keresgélek, olyanért nem fizetek, amit én is meg tudok csinálni....
(Murphy törvény: az utcában természetesen most ment el az áram....) -
n_stolz
tag
-
monosgeri21
tag
válasz
liksoft #1446 üzenetére
Szia!
Olyanra nincs lehetőség a programban, hogy ne kelljen kimásolgatnom a visszaállítandó dolgokat egy másik adathordozóra, hanem valahogy "láthatóvá" tegyem őket a merevlemezen?
A Scannelés után megtaláltam az összes mappámat/fájlomat a programmal, innen nem lehet valamit okosítani a merevlemezen, hogy ne kelljen kimásolni őket? -
hajraolaj1
tag
válasz
liksoft #1443 üzenetére
Teljes mentés? Az miért kell?Az legalább egy nap lesz...És egyébként is azt hogy csinálom?Csak simán kijelölöm az összeset és copy?Ja és sokszor felugrik egy ablak,hogy a mentett fájlok között már van egy ugyanolyan nevü vagy ilyesmi,[pl. Death Before Dishonor.mp3 Death Before Dishonor (2)]és akkor lehet választani hogy skip vagy overwrite.Olyankor mit ajánlasz mire mennyek?Mert én az overwrite all opciót szoktam választani...
-
hajraolaj1
tag
válasz
liksoft #1441 üzenetére
Na tegnap sok időt töltöttem a visszaállítással,de nem mindent nyit meg.Mondjuk ez várható is volt.De az bosszant,hogy egyik játékot sem nyyitja meg és a videókártya drivert meg ugy egyáltalán egyiket sem érzékeli gép,valszeg az is letörlödött...Mit javasolsz,mit tegyek?
Töltsem le a telepítőket és tegyem ujra ha már minden fontos adatot lementettem vagy keressem meg a register vagy milyen fájlokat,mert játék telepítésnél elvileg olyanokat is felrak magának a gép (csak nem tom hova) és gondolom ezek is letörlödtek,ezért nem nyitja meg a visszanyert játékokat...
Aránylag sok képet zenét és videót visszatudtam nyerni,viszont a szöveges dokumentumok nagy része kínai írásjelekből áll...
Egy utcsó kérdés:
Ha már ugy látom mindent ementettem ami szükséges,érdemes MOST újratenni a windowst,mert már június óta nem volt ujrarakva!
Amúgy köszönöm a segítségedet! -
hajraolaj1
tag
válasz
liksoft #1439 üzenetére
Megnéztem mindent de már ott elakadtam,hogy:
Az első lépésben ugye kiválasztom azt a meghajtót,amiről kiakarom nyernni az adatokat jelen esetben C. DE ILYEN NINCSEN,SŐT D SINCS,csak a külső merevlemezt ismeri fel,az a Logical Drives listában van,a Physical meg üres,pedig videók alapján ott kéne lennie egy első meg egy második számúnak is,szal ha jól gondolom,C-nek és D-nek is...
Pedig a beállításokba is mindent ugy csináltam ahogy a program írta, save directorynak meg temporary directorynak is a G meghajtó van bejelölve (külső vinyó)...A program a G-re és D-re is fel van telepítve,mindkettő helyen ugyanezt produkálja...
A 0. lépésben a default van beállítva...Na,időközben rájöttem hogy adminisztrátori módban kellett volna indítanom a progit...
Most már lát egy csomó meghajtót,nem tudom mit válasszak -
hajraolaj1
tag
válasz
liksoft #1437 üzenetére
akkor mit is csináljak a programon belül (és azon kívül)?
Amíg lépésröl lépésre le nem írjátok addig nem akarok hozzákezdeni,nem akarom jobba elbaszni...Szal eddig annyit csináltam hogy a D-re telepítettem a progit meg bedugtam a külsö merevlemezt.A C-n vannak a kinyerhető fájlok...Tovább? -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
liksoft #1423 üzenetére
Azért nem hiszem, hogy ez lehetne a gond, mert a 80-as partíció is csak erre volt használva, ez a néhány fájl volt csak rámentve, jó nagy pst-k, illetve a meghajtó amire mentettem csak szintén pár nagy méretű pst fájlt tartalmazott. Ezeken a meghajtókon nem volt sűrű az adatmozgás, nem hiszem, hogy ez lenne a baj
-
peti_s
addikt
válasz
liksoft #1417 üzenetére
Céges, Server 2008 R2 fut rajta. A hálózat switchel van megosztva, magán a hálózati meghajtón minden létező hozzáférés, módosítás engedélyezve van. De a GDB nem látja a csatlakoztatott hálózati meghajtókat. Jaja, gyorsan kellett az előző kommentet írnom, nem volt időm gondolkodni rajta.
-
qwertly
addikt
válasz
liksoft #1418 üzenetére
Szia!
Köszi a választ,nem voltak az adatok saját használatba véve.A hdd 2 partíció van a GTB programot feltelepítettem és próbáltam az opciók közül választani,hogy azokat a fájlokat mutassa amelyek a baleset napján történtek de vagy valamit rosszul állítottam be.Vagy már fel is írta mert a fiók törlése után még felteleltettem a nekem fontos felhasználói programokat és utána akartam a outlook expressz is beállítani amikor szembeszültem,hogy elvesztek a leveleim. -
tvamos
nagyúr
válasz
liksoft #1400 üzenetére
Nem, a letoltott probaverzio mondja ezt.
Sajnos, mar kilottem a kepet, de amit uzen, azt el fogom kuldeni.
(Persze, ha mukodne, megvennem...
Ennyi penzt tutia megerne az adat, ami rajta van!
Sokkal tobbet viszont nem!)Mondjuk a Testdrive rengeteg adatot tudna visszahozni,
De az csak osszevisszaneven beomleszti egy konyvtarba...Ez igy nem lesz valami jo... 15 ev alatt rengeteg adat gyult ossze!
-
stevewonder
aktív tag
válasz
liksoft #1392 üzenetére
Már nem nagyon tudom. Az biztos, hogy a 750-es vinyómról mentettem le a cuccokat.
Az első lépés az volt, hogy pmagic-el csináltam az 1t vinyóra egy 150-es és egy 750-es partíciót.
Második lépés 1hétre rá egy új win telepítése lett volna. Dvd berak. 150-es partíció kijelöl, de vmi nem tetszett neki, ezért reflexből töröltem mind a kettőt. A 150-es és a 750-est is. Újra megcsináltam a partíciókat és akkor jutott eszmbe, hogy a 750-esen voltak a cuccaim. Gép kikapcs. Ideg szétvet.
Harmadik lépésként gdb ntfs letölt. Elindít, de nem smakkolt. Kiírta, hogy töltsem le a fat-est. Fat verzió letölt; elindít. Látom, hogy fat16r-ra van formáza, amit lehetetlennek tartok, mert a pmagic nél tuti, hogy ntfs volt beállítva. Ettől függetlenül lefuttatam egy kb6órás keresést, de nem találta csak ezeket az efi meg boot mappákat 8Gb emlékeim szerint.
Ideg újra elönt; gdb kikapcs.
Most itt tartok. Win7 nem látja csak a partíciókat, de megnyitni már nem tudom, mert vmi hibát ír ki. -
sasfeszek
csendes tag
válasz
liksoft #1384 üzenetére
Megoldodott a problemam azEASEUS.Data.Recovery.Wizard.Professional.v4.3.6.Retail progival,18 perc alatt atfesulte megtalalta az elveszett particiokat az adatokal egyutt
,es a lementese a kb 800 giganak vagy 8 oraba telt.
Orok halam ennek a proginak a feltalalojanak,es koszi a segitseget
sziasztok. -
tru3
csendes tag
válasz
liksoft #1358 üzenetére
Értem, köszi!
A partícionálás nem szándékosan a fájlok helyreállítása miatt történt, apámnak kellettek új méretű partíciók és a windows telepítése után eszébe jutott, hogy szüksége van erre a bizonyos excel fájlra. Amúgy a ".txt" kiterjesztésű fájlokat hiba nélkül sikerül megnyitni, képeket viszont már nem. Szóval az eredeti méretű partíciók visszaállítása után nagyobb az esély, hogy meglesznek a fájlok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- További aktív témák...
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- 512 Gb-os NVME-k
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest